Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!

Речта му на наградите "Тони" вдигна публиката на крака
Обновена: 11 юни 2018 16:29 | 11 юни 2018 15:30,
109
Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!
Снимка: cincinnati
Снощните награди "Тони" за принос към театралното изкуство на Бродуей, по-точно шокиращата реч на носителя на Оскар Робърт Де Ниро, изуми публиката на бляскавата церемония. 
 
"Искам да кажа само едно нещо: "Майната му на Тръмп! Вече не е "Долу Тръмп!", а майната му на Тръмп!!", започна Де Ниро от сцената преди да обяви изпълнението на певеца Брус Спрингстийн.
 
Вулгарната реч на актьора беше цензурирана от телевизия CBS, която излъчваше събитието. Това предизвика още по-остра обществена реакция, която заля социалните мрежи с коментари и видео от речта.
 
Въпреки че неприличните думи не се чуха от ефира на телевизията, присъстващите в залата много ясно показаха какво точно е съдържала речта на Де Ниро. 
 
Актьорът се обърна и към изпълнителя на сцената: 
 
"В опасните времена, в които живеем, ти непрекъснато се бориш за истината, прозрачността и цялостта на правителството. Боже, колко имаме нужда от това в момента..."
 
Речта му предизвика бурни реакции в залата и вдигна публиката на крака. 
 
"Страната ни се управлява от президент, който искрено вярва, че може да измисли своя истина... Ако си Доналд Тръмп истината не означава абсолютно нищо!!", каза още американският актьор. 
 
Де Ниро е един от най-изявените критици на Тръмп още по време на президентската му кампания през 2016 година.
 
Във видеоклип от октомври той се опита да окуражи избирателите да не гласуват за него на предстоящите тогава избори. В рамките на 60 секунди Тръмп беше наречен прасе, куче и мошеник. 
 
В друга агресивна реч на Де Ниро през януари пък, американският президент бе наречен "нашето бебе бос".
 
"Този шибан идиот е нашият президент. Това е като: "Новите дрехи на царя“. Този е пълен глупак!" 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
16
 
18
 
! Отговори
Много харесвах преди 5 години
Де Ниро, но колкото остаряваме- оглупяваме: сега се прави на "смел" и сипе цинизми и простотии..Не му подхожда на образа на умен мъж, който си е създал...А умните мъже мълчат; ( не бъбрят като К.Нинова;-))
78
2
 
22
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Бат Слай, Бат Арни, Ал Пачино, Робърт де Ниро, Сър Антъни Хопкинс... най-великите!
77
9
 
19
 
! Отговори
невероятно,но факт преди 5 години
Холивуд залязва и думите на де Ниро са доказателство за това!Някой може ли да ми каже заглавието на един свестен филм в последните 10 г!?Стрелба,насилие ,секс,мускули и евтини мелодрами!Артистите също деградират един по един-дрога,алкохол,изнасилвачи, пълни откачалки!Даже не разбирам за какво още продължават да им дават пари!Де Ниро не разбира,че той всъщност сега обижда президентската институция в САЩ!
76
6
 
2
 
! Отговори
Танте Меркел преди 5 години
Харесвам го това момче точно така чекайте че сега ми се изреждат неколко бежанеца!Долу Тръмп долу тесла само Фауве и дизелите ще цицаме Европа до последният поляк.
75
1
 
5
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
До 63...Много точно го каза...каквото искат да правят там,важно е ние и Европа да не пострадаме...
74
8
 
20
 
! Отговори
Поинтересувайте се ! преди 5 години
Който има познати и приятели в САЩ ,да ги попита какво е мнението и отношението на обикновенният и работещ американец към Тръмп.Ще видите че няма нищо общо с тези на разглезените и презадоволени холивудски лигльовци .Вотът за Тръмп беше наказателен удар срещу съсипалия бизнеса Обама с либералната си политика.А Тръмп намали драстично данъците в интерес на работещите хора.
73
4
 
13
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
До 1848...Теб какво те топли че Недоразумението искало силна Америка,след като цената е слаба Европа...Тук разглеждаме вариантите хубави за България,така че гледай ние да сме добре а не американците...
72
6
 
11
 
! Отговори
Сталин преди 5 години
- Тоя от раз съм го пратил в Гулаг!
71
1
 
0
 
! Отговори
Waingro преди 5 години
До Ал ПачиноI understood that reference.
70
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е те тези *** немците едва когато САЩ им срине икономиката ще осъзнаят, че US е империя, която няма съюзници, а вечни интереси и ако благоденствието им преминава през това да превърнат Европа в СОМАЛИЯ, няма да им мигне окото да го сторят!! Шарл дьо Гол се обръща в гроба. Ако беше жив досега 100 пъти да беше изгонил и последната краварска база от Европа и да е построил огромна ЕВРОПЕЙСКА армия със самолетоносачи и десет хиляди ядрени бомби. Аман от умно-красиви американофилчета-предатели
69
3
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Майната му, ама като се върне от Сингапур с една голяма гьостерица Светата гора да не Ви се види изведнъж тясна?
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боби, гледай си черната м***ймука там и продължавай да се снимаш в жалки филмчета, за да я издържаш. От икона в ***, Господи какво падение....
67
3
 
9
 
! Отговори
1948 преди 5 години
Всички искате силна и велика България,а плюете по някой/в случая Тръмп/ който иска велика и силна своята страна. А Орбан и Салвини го харесват,защото изповядат същата философия-просперитет за собственният си народ
66
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм фен на Тръмп но... Като гледам, той ще се окаже най-добрият президент след Рейгън. Действа се категорично. Изпълняват се предизборните обещания. Свършиха се неща, които висят от десетилетия. Твърда ръка в Белия дом за пръв път от много години. ПП. А относно Обама и демократичното му лустро: По времето на Обама бяха изгонени най-много мигранти и бяха убити от държавата най-много хора. Обама говореше едно, а вършеше точно обратното.
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
майната им на американците, не могат да излъчат един свестен кандидат, тръгнали да казват на света какво да прави. Клинтън излъга под клетва, Буш нахлу в Ирак с лъжи, Барак Хюсеин създаде псевдохалифат, Тръмп вместо да вкара Хилари в затвора си сменя администрацията през ден заради нейните лъжливи саги и сега гледаме соросоистеричен цирк.
64
1
 
6
 
! Отговори
До 60 преди 5 години
Другарю,9ти септември беше преди 74 години.Обуздай революционният си плам.Явно си последовател на Ноам Чомски/без да знаеш кой е той/ Помъчи се да поразбереш туй-онуй преди да плюеш.
63
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 56-БарселонаТръмп нищо няма да върне, то така става. След две години му изтича мандата и кой откъде е. Обзалагам се че американците няма да го преизберат. Те не си падат по такива авторитарни лидери. Големите щати, Калифорния и Ню Йорк ще се надигнат и масово ще гласуват срещу Тръмп. Попринцип ГРАМ не ми пука кой ще е президент в краварника, но в случая тона засяга сериозно интересите на Европа. Това е.
62
5
 
8
 
! Отговори
До 56-Барселона преди 5 години
Тръмп не е недоразумение а оправя бакиите на Обама който прецака средната класа в собственната си страна изнасяйки производствата в Китай,Мексико и страни като България заради по ниско заплащане.По този начин се увеличи безработицата.Тръмп е избран именно от тази класа и работи за обещанията си.А последователите на Чомски и Сорос ,звездите от Холивуд искат едва ли не социализъм в САЩ но без да се разделят с богатството сии да го разделят с бедните и мързеливите.
61
1
 
1
 
! Отговори
сова преди 5 години
да ,бе ,майната му, още нито една война не е започнал - толкова време мина, той тръгнал да преговаря
60
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз казвам м... на всички които гласуваха за това *** дето иска да съсипе Европа. Нали и България ще го отнесе