Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!

Речта му на наградите "Тони" вдигна публиката на крака
Обновена: 11 юни 2018 16:29 | 11 юни 2018 15:30,
109
Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!
Снимка: cincinnati
Снощните награди "Тони" за принос към театралното изкуство на Бродуей, по-точно шокиращата реч на носителя на Оскар Робърт Де Ниро, изуми публиката на бляскавата церемония. 
 
"Искам да кажа само едно нещо: "Майната му на Тръмп! Вече не е "Долу Тръмп!", а майната му на Тръмп!!", започна Де Ниро от сцената преди да обяви изпълнението на певеца Брус Спрингстийн.
 
Вулгарната реч на актьора беше цензурирана от телевизия CBS, която излъчваше събитието. Това предизвика още по-остра обществена реакция, която заля социалните мрежи с коментари и видео от речта.
 
Въпреки че неприличните думи не се чуха от ефира на телевизията, присъстващите в залата много ясно показаха какво точно е съдържала речта на Де Ниро. 
 
Актьорът се обърна и към изпълнителя на сцената: 
 
"В опасните времена, в които живеем, ти непрекъснато се бориш за истината, прозрачността и цялостта на правителството. Боже, колко имаме нужда от това в момента..."
 
Речта му предизвика бурни реакции в залата и вдигна публиката на крака. 
 
"Страната ни се управлява от президент, който искрено вярва, че може да измисли своя истина... Ако си Доналд Тръмп истината не означава абсолютно нищо!!", каза още американският актьор. 
 
Де Ниро е един от най-изявените критици на Тръмп още по време на президентската му кампания през 2016 година.
 
Във видеоклип от октомври той се опита да окуражи избирателите да не гласуват за него на предстоящите тогава избори. В рамките на 60 секунди Тръмп беше наречен прасе, куче и мошеник. 
 
В друга агресивна реч на Де Ниро през януари пък, американският президент бе наречен "нашето бебе бос".
 
"Този шибан идиот е нашият президент. Това е като: "Новите дрехи на царя“. Този е пълен глупак!" 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари