Де Ниро се извини за "идиотското поведение" на Тръмп

Актьорът напсува президента на САЩ при наградите "Тони"
12 юни 2018 09:30, Петя Славова
54
Де Ниро се извини за "идиотското поведение" на Тръмп
Снимка: БТА

Робърт де Ниро се извини на канадците за "идиотското поведение на президента" на САЩ Доналд Тръмп, предаде Асошиейтед прес.

Ден по-рано американският актьор напсува Тръмп на церемонията по раздаването на театралните награди "Тони".

Вчера, при откриването на хотел в канадския град Торонто, Де Ниро нарече коментарите на президента на САЩ по адрес на Канада "позор" и се извини на канадския премиер Джъстин Трюдо.

Още по темата

След срещата на върха на Г-7 в Канада Тръмп определи Трюдо като непочтен и слаб. Съветници на президента на САЩ обвиниха канадския премиер, че му е забил нож в гърба, припомня АП.

Един от тях дори "обеща" на Трюдо "място в ада", отбелязва Франс прес.Канада се обедини зад своя министър-председател в спора с могъщия южен съсед, предаде АФП.

Нещо рядко срещано, Камарата на общините, долната камара на канадския парламент, прие с единодушие внесена от лявата опозиция резолюция в подкрепа на реакцията на правителството на американските атаки. Канадски политици предупредиха, че страната няма да се остави да бъде сплашена и ще отговори на американските рестриктивни търговски мерки.

Канада освен това ще ускори ратифицирането на Транстихоокеанското партньорство, споразумение за свободна търговия с 10 други страни от региона, за да смекчи последиците от търговския конфликт, започнат от Съединените щати, пише БТА.

Канадската провинция Квебек ще предостави заеми и гаранции в размер на 100 милиона канадски долара (77,1 милиона долара) на местни компании за производство на стомана и алуминий, засегнати от наложените от САЩ вносни мита, предаде Ройтерс, като се позова на регионалния министър на икономиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилите обичат Тръмп защото той е кандидатура на батюшка царь Путин.
45
1
 
39
 
! Отговори
Поп преди 5 години
Дам,айде да започнеш да спираш да се излагаш, и ти ли Опра, и другите шушумиги
44
0
 
42
 
! Отговори
вълк преди 5 години
До ТHE Патриот"Никога не е късно да станеш за резил и никой не е застрахован от старческата глупост!"Стига с тия злословия срещу Тръмп.
43
0
 
31
 
! Отговори
а бе,джендър преди 5 години
До ДръндерНе се казва пръсче,а пръстче!И научи правилото на запетайките!
42
6
 
31
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
До тарарамНа тоя не можеш да му стъпиш на малкото пръсче бе ***!
41
7
 
39
 
! Отговори
тарарам преди 5 години
Тоя да се радва,че в САЩ е демокрация,щото в Русия Сталин е разстрелял маршал Кулик за една псувня!
40
9
 
52
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Де Ниро се е превърнал в злобно старче... Само се излага с тия истерични изблици против Тръмп.
39
4
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Де Ниро като актьор вече е приключил като му чета изказванията той навярно си мечтае да стане президент.То много от президентите са послушници актьори играят роли които им Каже някой (особено един наш бивш послушко)Но мисля,че ако го изберат може да е по добър от хиларито.
38
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога платени шутове ще се изказват неподготвени и бъдат тиражирани от медиите. Това, че си добър артист, спортист, музикант не те издига над другите, освен финансово. Всеки който е спечелил парите си с труд и умения, а не да се прави на *** пред камерата е много по-добре подготвен и мнението му има по-голяма тежест.
37
1
 
34
 
! Отговори
Бахуро преди 5 години
До ТHE ПатриотЗа това и гледаш да не се кандидатираш за президент :D
36
4
 
44
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Никога не е късно да станеш за резил и никой не е застрахован от старческата глупост!
35
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 38 не но сле д като ти е направило впечатление явно и ти се връщаш в спомените си назад няма лошо за едно врабче ли си караи не го взимаи толкова лично живота продължава
34
3
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До 36Да не би ти да си стискал врабчета като малък с някой чичо ?!?!?!
33
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в Русия е същото. Руските актьори могат да псуват американския президент по всяко време и на всяко място.
32
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като малки са имали някаква задявка по време на задявката де ниро е държал в ръката си едно врабче но задявката на тръм спрямо де ниро е била толкова бурна че от зор де ниро е удушил врабчето та от тук като се е замислил за този спомен идва блгородният гняв на де ниро
31
3
 
44
 
! Отговори
@27 Do 21 преди 5 години
А ти откъде си, котенце? Ако имаш някакви комплекси от произхода си това е някаква семейна драма и не ни занимавай. България не е село. Когато България е била една от малкото могъщи държави в Европа, територията на САЩ още не е била разгадана. Това, че сега слугуваме ти на западни, ти на източни господари е друга тема. Проституцията е съществувала и в древен Рим, и в древна Елада. Но явно и те са били селяни и *** според теб. Хахахах...
30
0
 
47
 
! Отговори
До: 26 преди 5 години
Много мине интересно какво разбираш под нормални хора? Аз контактувам със средностатистически американци, работещи в техни фирми, изнасящи за цял Свят. Някои го харесват, други не го. И това е нормално. Всеки си има мнение. Ако всички мислеха еднакво нямаше да е добре. Не може само защото някой не мисли като теб, да го обиждаш или да го смяташ за неграмотен. Както прави другарят Де Ниро. От позицията на парите можеш да разпъваш много теории. Работещите американци да се изкажат.
29
11
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Де Ниро изперка от възрастта. Не може такъв език да изпозва срещу президентът на САЩ. Може много по-цивилизовано да изрази позицията си ако изобщо е възпитан човек.
28
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се извини, че две американски централи са имали завряния зет и са се възползвали за комунистически договори, вместо да ни покажат капиталистическо управление
27
7
 
47
 
! Отговори
не може да бъде преди 5 години
Робърт де Ниро беше голям артист,дали все още е голям не е ясно защото не сме виждали дълго време свестен филм с него.Но и във филмите и в живота понякога той е шут,както всички артисти.Сега той се взема на сериозно!?Това е или старческо оглупяване ,или просто живот в друга,Холивудска реалност-така е с холивудските артисти!