Хъркане от песен ни приспива в дълбок сън за по-малко от 2 минути

Като слушаме "Snored to Sleep", ни се забавят дишането и сърдечният ритъм
Обновена: 13 юни 2019 14:30 | 13 юни 2019 14:17, Елка Василева
5
Хъркане от песен ни приспива в дълбок сън за по-малко от 2 минути

Необичайна песен, в която е включено и хъркане, претендира, че може да ни приспи за по-малко от 2 минути, пише в. "Мирър".

Новото парче е дело на блус певеца Саймън Уеб и на продуцентката Обри Уитфилд. Песента е озаглавена "Snored to Sleep" и е призвана да ни докара до дълбок сън с помощта на хъркане.

Тя е с продължителност 1 минута и 40 секунди, като в композицията са вплетени бавна мелодия и похърквания, действащи приспивателно. Същата цел постигат повтарящите се басове, ниските честоти и забавения ритъм.

Когато ги слушаме, се забавят дишането и сърдечният ни ритъм. Като последствие се намалява мозъчната активност, което е чудесна предпоставка за изпадане в дълбок сън.

Саймън Уеб сподели за новото парче: "Никога не съм си и представял някога, че мое хъркане ще попадне на запис и ще стане хит! Но за всяко нещо си има първи път!"
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: сънпесенхъркане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Аз съм си преди 4 години
Ще е интересно по концертите...
1
2
 
5
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Това е абсолютно вярно!Аз не хъркам, но когато почна да го правя изкуствено, заспивам буквално на момента. Чак се замислих дали това е добре като се знае, че хъркане то е присъщо на рогатият.