Актьорите не се отказват, пускат постановки онлайн

Театрите са затворени заради COVID-19
11
Актьорите не се отказват, пускат постановки онлайн
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Представлението "Вуйчо Ваньо" на театър "Възраждане" ще се играе днес от 18.30 часа пред празен салон поради въведените превантивни мерки срещу разпространението на коронавируса COVID-19, но ще бъде излъчвано в платформите на театъра в социалните мрежи Facebook и Инстаграм.

Постановката е с номинация за АСКЕЕР 2017 за режисура на Григор Антонов, номинация ИКАР 2017 на Йордан Ръсин, и награда АСКЕЕР 2017 за поддържаща мъжка роля на Йордан Ръсин.

В актьорския състав са Свежен Младенов, Жана Рашева, Роберт Янакиев, Виттория Николова, Георги Златарев, Ивет Радулова, Гергана Кофарджиева, Йордан Ръсин, Боян Младенов



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: театъркоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Kugelblitz преди 4 години
Дядо Йоцо,По времето на Ботев и Левски е нямало интернет. Вярно е, че катарзис от онлайн стрийминг не можеш да получиш, най-много оргазъм, но ако случайно си гледал дублирани на български филми, не ти ли е правило впечатление, че дикторите - същите тези артисти - правят пауза, когато преминават на нов ред?Какво означава това - че са функционално неграмотни в частта четене. За частта писане им продиктувай половин страница синтактично обогатен текст, а след това им преброй правописните грешки.
8
0
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Отиде ни цялата култура на кино и по- точно - на телевизор...
7
1
 
6
 
! Отговори
Това с театрите преди 4 години
просто беше малко пресоляване на манджата. След като в страната се обработват по 20-30 проби дневно и не се изследват приетите с пневмония просто вируса си циркулира и никой не го знае къде е. За само 4 случая не си заслужава такава врява. Италия след като даде почти 10 процента смъртност затвори държавата - буквално. Дори банките не събират вноски по кредити. Нито данъчните данъци. Ето това е икономическа криза.
6
1
 
8
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 4 години
Гледам мрънкачите по-долу, дето явно в живота си на театър не са ходили и една книга не са прочели, се разгрухтяха мощно. Ама не се замислят, че без култура, изкуство и писменост, нямаше да има нито Ботев, нито Левски, Вазов и т.н. Защото точно образованите и културни хора правят революции, а не ц.ъ.р.вулите, дето само мрънкат и си мислят, че като въртят лопатата по цял ден, и създават блага.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом няма да са отворени театрите да им даде Бойко по една лопата и кирка и на магистралата да заработят субсидията!Няма само да лежат и да мрънкат тия артисти я!
4
3
 
10
 
! Отговори
az преди 4 години
Дреме ни ...
3
0
 
14
 
! Отговори
Същия проблем преди 4 години
ще имат и болниците, поставени под карантина. Няма да могат да си изкарат заплатите. Интересно те как ще се справят и дали въобще някой в този щаб разсъждава, за това че няма как болници да са търговски дружества, а когато има криза да се изисква от тях да застават на фронтовата линия. Необяснимо е също защо на други търговски дружества като например стадиони и професионални футболни клубове държавата осигурява безотчетно финансиране.
2
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да ги отворят вече няма да им стъпя щом пискат!Губели били?!Ами ние другите също губим,ама на частника държавата субсидия не дава!Мрънкачи!!!!Не им дреме за здравето на хората а само за пари мислят!
1
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евала! Ето това са хора, които в труден момент избират призванието си, за да помогнат на други. Не мрънкат, не се скатават, а намират начин! Евала! Безкрайно мн ме зарадвахте