Народният театър "Иван Вазов" отваря врати

Началото бележи моноспектакълът на Бойка Велкова - "Пътят към Афродита"
Обновена: 10 юни 2020 20:18 | 10 юни 2020 20:15, Камелия Цветанова
4

След близо 2 месеца прекъсване Народният театър "Иван Вазов" отваря врати. Началото бележи моноспектакълът на Бойка Велкова - "Пътят към Афродита". Зрителите се пренасят отвъд страха и заразата.

"Този период ме научи да съм по-търпелива, по-разбираща и емпатична, научи ме на благодарност", каза Велкова за Bulgaria ON AIR.

Тя разказа, че сцената ѝ е липсвала, но е успяла да поддържа форма. Специален гост е съпругът ѝ - виртуозният музикант Теодосий Спасов.

"По-вълнуващото е, че хората трябва да са смели, да не се страхуват. Да знаят, че всички мерки са взети и да преживеем заедно това пътуване", добави тя.

На Голямата сцена спектаклите ще се играят при спазване на всички противоепидемични мерки. Посетителите ще сядат през място и през ред. Залата вече е готова да посрещне първите гости след паузата.

 "Днес ми казват "На добър час за новия сезон!" Няма нов сезон - ние продължаваме нещо, но емоцията и възторгът им е толкова голям, че усещането е като за нещо ново", коментира директорът на Народен театър "Иван Вазов" - Мариус Донкин.

Представленията ще се играят през цялото лято. Ден преди старта целият екип на театъра бе тестван, а резултатите им са отрицателни.

За да се потопят максимално посетителите в магията са подготвени и вълнуващи срещи на открито на сцена зад театъра.

"Ако искаме да възстановим този живот, който сме харесвали, първо трябва да възстановим духа си", каза още

 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
-0-0 преди 2 месеца
Стига се хейтили актьорите! Няма по-добър начин д се откъснем от сивото ежедневие от театъра! Можете да ходите на евтини почивки със зараза, а 2 часа не давате за нещо смислено и вълнуващо! Отивам!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Айде тул Упи, нали сте много културни като Вижда си.
Отивайте да си обменяте бацилите.
1
2
 
2
 
! Отговори
пш преди 2 месеца
Публика с маски -абсурд.Нахалници ,играйте си сами.