Актриса разказва за живота зад сцената в театъра

Неда Спасова с канал в Youtube, който ни показва магията на изкуството
Обновена: 23 юли 2020 12:13 | 23 юли 2020 11:45, Ния Христова
2
 
Актрисата Неда Спасова публикува видеа от бекстейджа, които разказват за живота в театъра в своя канал в Youtube "Зад кулисите".
 
"Това е идея, която се роди отдавна, сега се оказах с много свободно време и реших да я осъществя. Защо го направих? Поради няколко причини. Едната е да привличам интерес към театъра. Втората е, че самата аз имах необходимост да си проявявам операторски хобита и третата беше да осъществя това да си имам канал", сподели Спасова в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Актрисата, която е част от Театър "София", сподели, че колегите й приемат позитивно това, което прави. Също така й съдействат в създаването на видеата.
 
"Тези моменти преди излизането на самата сцена, например преди сериозно представление актьорите са жестоко весели. Или в някоя комедия, колегите са сериозни. Този контраст е много интересен", допълни още Спасова. 
 
Според нея има интерес към театъра и хората отиват на представления въпреки ситуацията с коронавируса. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Еми пихме после се ....после ядохме после пак се ..... Излезнах е на сцена . Оплаквахме се че у Враца нема театър с 100 000 места и не ми дойде вдъхновение...пак се ...... Ядохме пихме ....напих се . Май някой се възползва от мене . Та туй
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заглавието.. :)