Трагедия: Почина актрисата Лорина Камбурова

Актрисата е получила усложнения след коронавирус
Обновена: 27 май 2021 17:40 | 27 май 2021 17:09, Петя Славова
307
Трагедия: Почина актрисата Лорина Камбурова
Снимка:Facebook/Lorina Kamburova

Младата българска актриса Лорина Камбурова е починала след усложнения от коронавирус. Звездата на българското кино е издъхнала в Москва, където през последните месеци работеше по снимките на нов международен филм.

Лорина е приета с тежка вирусна пневмония, но медиците не са успели да я спасят. В момента близки на актрисата събират пари за да бъде транспортирано тялото й до България, където семейството да се сбогува с нея.

Актрисата е родена във Варна през 1991 г. Отгледана е от баба си, тъй като й двамата й родители умиран рано. Завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. Здравко Митков.

Лорина Камбурова е позната у нас с участията си в сериали. Дебютът й е във "Връзки", където изиграва дъщерята на Лилия Маравиля. Участва и в сериала "Скъпи наследници".

Лорина участва и в международни продукции сред които на екрана е и с Лили Тейлър - актрисата от "Аризонска мечта" на Кустурица, както и със Стивън Дорф от "Някъде" на София Копола.

Освен като актриса, Камбурова показва талант и в музикалното поприще, като тя е и сред участниците в "Мюзик айдъл".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
17
 
10
 
! Отговори
жертва е преди 2 години
Това без съмнение е мероприятие на руските служби. Трябват санкции и решителен отговор на тези главорези, ама ние вместо президент имаме матрьошка
183
0
 
14
 
! Отговори
ЛЛ преди 2 години
До българкаРодителите й са починали, когато е била на 13 г., отгледана е от баба си. Голяма трагедия. Да почива в мир.
182
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Един боклукОтчаянието е голям грях. Можеш да помогнеш на майка си и себе си с молитви към Бог. Уви, не знаем как, но лесно се научава човек. Искрената молитва и покайните сълзи помагат. Съвзе ми се, колкото и да е трудно. Почни да четеш. Житотът ни е един изпит, който трябва да го вземем желателно с по-висока оценка.
181
2
 
1
 
! Отговори
kukoto преди 2 години
До Анонимен В такъв трагичен момент мога да кажа само ,че ти си един непоправим извратеняк и ***.
180
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СталинОф. Стига с тия пропаганди. Колко млади у нас не искат да се ваксинират и си щъкат навсякъде. Отлагат ваксинацията и накрая се разболяват. Има хора много тежко изкарват короната. Има починали млади колеги след повторно заболяване. Има хора 5 антибиотика сменят, докато се излекуват. Вие пак обвинявате. Бог да прости момичето.
179
9
 
4
 
! Отговори
перничанин преди 2 години
Руснаците ни намразиха вече.
178
16
 
11
 
! Отговори
Metal преди 2 години
Възможно е да са я уморили нарочно, все пак е от вражеска за тях страна. Немърливост и некомпетентност също са възможни.
177
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много тъжно....Но е починала от Ковид-19 толкова, колкото лудата жена от съседния вход, която се хвърли от петия етаж. Но на смъртния й акт пишеше - Ковид-19!
176
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, не, не, неее...
175
40
 
34
 
! Отговори
Сталин преди 2 години
Руското здравеопазване и ваксини в цялата им прелест, другари!!! Прочетете и статията за финансовите предложения от руските служби към блогари във Франция и Германия да плюят срещу мерките и ваксините!!! Един ден ще осъзнаете колко са ви облъчвали другарите на Путин, дано не е късно!!!
174
12
 
62
 
! Отговори
Киро Хикса преди 2 години
Толкова ми е жал, че ми иде да кажа по-добре аз да бех умрел, вместо това дете красиво и изящно! Как па не можа Корнела, Таско Ерменко, Янаки Стоилов или некой от останалите торби с миризливи изпражнeниа, които караха ковито да се тръшне, а това дете да живее! За него не е имало лекарски грижи в чуждата държава, както за изедниците *** тук! За тях веднага ВИП апартамента въе ВМА беше готив! Мир на душата му на това красиво създание!
173
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излезе информация ( може и да не е вярна ) , че е имала заболяване на белите дробове. С ковид се е борила над 40 дена , положението е било толкова тежко , че е имала нужда от трансплантация. Уви , приятелка е на моя позната , днес се обади да ни каже и плачеше по телефона , а до нея малкото и момиченце неразбиращо какво става само питаше мамо защо плачеш . Жалко , много , изключително тъжно и жалко. Да почиваш в мир слънце.
172
47
 
12
 
! Отговори
noFreeman преди 2 години
Вярвате невярвате в измислената зараза, всички ще ви инжектират, това е единствената цел - друга няма.
171
38
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов щеше да я спаси, да прати Спартана. Този резил Радев я е оставил при Путин и скапаните руски доктори са я ликвидирали. Ще тежи на съвестта на този предател
170
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Един боклукне те познавам, но и аз съм без майка-починала буквално за два дни,трагично и от една год.и без баща, майка на млада възраст бях като я загубих,затова не се депресирай, не пий сума ти народ е по-зле и от теб, знам много боли, но ако имаш семейство ще търсиш там опора.
169
5
 
3
 
! Отговори
бай брадър преди 2 години
RIP
168
1
 
80
 
! Отговори
34 преди 2 години
Гледах я в предаването 'Търси се'. Толкова красиво, интелигентно, финно, одухотворено момиче. Стойностен човек. Голяма загуба.
167
17
 
28
 
! Отговори
Магъра къдееее е,бее преди 2 години
Да изпелтечи нещо?
166
62
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази да не е Мата Хари ?
165
14
 
2
 
! Отговори
сектант преди 2 години
До Един боклукти да не си от някоя секта ?намери някакъв смисъл в животаживотът е кратък и пълен със зло (Евангелиета), в сравнение с вечния живот, които предлага Исус !Прочети четирите Евангелия ! Ще ти помогнат много !