Трагедия: Почина актрисата Лорина Камбурова

Актрисата е получила усложнения след коронавирус
Обновена: 27 май 2021 17:40 | 27 май 2021 17:09, Петя Славова
307
Трагедия: Почина актрисата Лорина Камбурова
Снимка:Facebook/Lorina Kamburova

Младата българска актриса Лорина Камбурова е починала след усложнения от коронавирус. Звездата на българското кино е издъхнала в Москва, където през последните месеци работеше по снимките на нов международен филм.

Лорина е приета с тежка вирусна пневмония, но медиците не са успели да я спасят. В момента близки на актрисата събират пари за да бъде транспортирано тялото й до България, където семейството да се сбогува с нея.

Актрисата е родена във Варна през 1991 г. Отгледана е от баба си, тъй като й двамата й родители умиран рано. Завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. Здравко Митков.

Лорина Камбурова е позната у нас с участията си в сериали. Дебютът й е във "Връзки", където изиграва дъщерята на Лилия Маравиля. Участва и в сериала "Скъпи наследници".

Лорина участва и в международни продукции сред които на екрана е и с Лили Тейлър - актрисата от "Аризонска мечта" на Кустурица, както и със Стивън Дорф от "Някъде" на София Копола.

Освен като актриса, Камбурова показва талант и в музикалното поприще, като тя е и сред участниците в "Мюзик айдъл".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
42
 
! Отговори
Васил преди 2 години
Светъл път нагоре, момиче. Дано отидеш на по-добро място...
123
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милата, Бог да я прости!Не чувам само че коментари за московското здравеопазване...Ако беше починала у нас - Оооо, Бури, Урагани и Демони!Сещате се, нали?
122
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
29-30 г. короната не прощава който не се пази.
121
25
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте писали глупости, от ваксината е умряла. Потърсете факти и ще намерите.
120
19
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
Къде корона вирус къде невисок.С тези убийци работа да нямаш тая намерила къде да снима филм
119
37
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредното доказателство, че Русия носи само смърт и разруха!Горкото момиче
118
0
 
100
 
! Отговори
Илиана преди 2 години
На Лорина майка и умира, когато е а 13г,баща и малко по късно. Изключително интелигентно и умно момиче. Говори 4 езика. Пее, пластична и артистична. Ужасно е. Мисля, че има сестра, но не съм сигурна. След този тежък живот, само с баба си, когато започна да и се подрежда живота си отиде. Светлина и топлина по пътя и! Бог да я прости!
117
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спрете с този коронавирус! Светла и памет, на тази красива, артистична,елегантна, лъчезарна девойка, не трябваше да умира,бог да я прости!
116
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравеопазването в Блатная е такова ,че млад,здрав и прав човек може да си отиде за дни,без руските пияни доктори да разберат от какво е болен човека.
115
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Дарвин беше прав, досега отдавна от маймуните в джунглата или зоопарка да бяха станали човеци" - ти душо си представяш, че този процес се случва за 3-4 поколения ли? Надникни след няколко хиляди години, и тогава се питай? А знаеш ли, че шимпанзетата в някои ареали са навлезли в период на развитие, съпоставим с "каменната ера", и използват успешно различни инструменти, без да са научени от човек? "Инструменти" са камъни и пръчки, разбира се. А знаеш ли, че няма по-неподходящо място за темата?
114
13
 
14
 
! Отговори
Алф преди 2 години
Ако беше починала от рак, щеше да има 10-20 коментара на съпричастие. Вместо това тук избухват хляб и зрелища.Може да са умрели стари към млади съотношение 100:1, дори 1000:1, но естествено ще се промотира случая на най-младия смъртен случай за наплашване.Мен темата Ковид отдавна не ме вълнува. Изкарах го и си живея без да чета и слушам черните станции.
113
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Русия няма корона. Всеки умира като му дойде времето - трийсет години са трийсет години, цял живот е
112
51
 
11
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Горката Лорина била емигрирала в Русия преди 2 г. !!! Хе,хе, че кой нормален човек емигрира в Русия ? Е, никой не и е виновен! Сама си е пожелала, сама се е ваксинирала със Спутник ваксина, сама си е умряла ! Ние за какво да скърбим , като не сме я карали да емигрира в Русия ?
111
2
 
40
 
! Отговори
Стига преди 2 години
Айде стига. Начесахте си езиците. Оставете момичето да почива в мир. Не ви прави чест да се гаврите с нещастията на хората.
110
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да повярвам, че е починало това младо момиче.Много я харесах във "Връзки". Само този филм ми е познат.Светла и памет !
109
3
 
20
 
! Отговори
ГРОЗНО преди 2 години
Живота е Грозен - да си известен , и близките ти да събират пари за Погребението ти в Медиите .
108
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Discovery - Трябва да си правя операция от апендицит, но ще имам полза само ако поне 80% от хората си направят същата операция, за да постигнем стадна операция от апендицит. Иначе не работи. Даа. Блейте.
107
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 117Ако Дарвин беше прав, досега отдавна от маймуните в джунглата или зоопарка да бяха станали човеци, ама нещо не искат да стават човеци,това означава,че нещо в теорията му е грешно.
106
8
 
15
 
! Отговори
Бай 100ян преди 2 години
Това е генетично до голяма степен.Ако родителите ти се споминат млади ,много голяма е вероятноста и ти да се споминеш млад .Явно генетично организма и трудно се справя със заболяванията .Лека и пръст !
105
0
 
24
 
! Отговори
ЧИЧО ДРЪНДИ преди 2 години
Не съм запознат с творчеството и, но изглежда симпатична и приятна. Съболезнования на близките.