Спектакълът "Нашите жени" в три думи: Карти, бутилка, истина

Главните действащи лица Деян Ангелов и Константин Икономов говорят в "България сутрин"
28 юни 2021 16:22, Ния Христова
1
Премиерата на спектакълът "Нашите жени" беше вчера в Театър 199 "Валентин Стойчев". От 25 години трима приятели се събират да играят карти, да споделят радости и грижи и да се оплакват от жените си.
 
"На премиерата беше готино, забавно. Темата с жените е неизчерпаема бездна, в която може да се дълбае", каза актьорът Деян Ангелов пред Bulgaria ON AIR.
 
Публиката е се е състояла предимно от жени, които са имали желание да надникнат в мъжкия свят.
 
Относно работата с режисьора Атанас Атанасов, той добави, че резултатът след нея е бил добър и удовлетворяващ.
 
"Много ме тормозеше. Но съм му благодарен, защото резултатът беше добър и в крайна сметка беше налице снощи", каза още Ангелов.
 
"Карти, бутилка, истина"- това е спектакълът, синтезиран в три думи, категорични са главните действащи лица в постановката.
 
Относно присъединяването на Георги Спасов към състава, актьорът Константин Икономов сподели, че за първи път не е усетил, че са изминали 40 репетиции.
 
"Жоро съм го гледал в спектакли. Винаги съм искал да работя с него, а Наско сега ни събра. Той е изключителен актьор и има много какво да се краде от него", категоричен е Ангелов.
 
Икономов сподели, че не е очаквал толкова буйни реакции на премиерата на спектакъла. Основната тема на постановката е тази за приятелството и това как жените могат да влияят индиректно.
 
И двамата актьори са на едно мнение - жените обезателно трябва да присъстват в мъжкия свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари