"Камбаната" на Деян Донков е с нова дата

Моноспектакълът е част от програмата Киномания
26 ное 2021 13:08, Петя Славова
0
"Камбаната" на Деян Донков е с нова дата
Снимка: Киномания

Софийската премиера на спектакъла "Камбаната" - едно от специалните събития  на Киномания, ще се проведе на 8 декември, а не на 26 ноември, както беше обявено първоначално.

Зрителите ще могат да видят постановката в зала 1 от 19:00 часа.  Билетите ще важат без презаверка, а тези, които искат да върнат закупените такива, могат да го направят на касите на НДК в срок до 30 ноември.

"Камбаната" е кинематографичен моноспектакъл на Деян Донков по едноименния роман на Недялко Славов.
Трагичен разказ за сложния, изпълнен с драматични препятствия път на бивш затворник, който стига до катарзис и просветление, които му дават любовта и вярата. В ролята на душата на престъпника ще видим оркестъра „Карандила” с изпълнения на живо. Самият Донков, вярва, че всеки човек е  храм, а чрез спектакъла търси път към човешкото сърце, което камбаната олицетворява.

Засега не се планира друго изиграване на представлението на софийска сцена. Всички промоции и отстъпки, свързани със спектакъла остават в сила.

"Камбаната" е по романа на Недялко Славов. Негов режисьор е Деян Донков, който е и актьорът в моноспектакъла.  Пламена Иванова е в образа на Лейла. Сценограф е Никола Тороманов, музика - Петя Диманова, видео дизайн - Марио Стойнов, хореограф - Деян Георгиев, фотограф - Стефан Н. Щерев.

Със специалното участие на Оркестър "Карандила"


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари