Необичайното шоу - Бай Тъньо и Димитър Иванов-Капитана

Събитието ще е в София на 9 ноевмри в НДК
Обновена: 27 сеп 2022 10:54 | 27 сеп 2022 10:51, Анисия Иванова
0

Бай Тъньо и Димитър Иванов-Капитана говорят за волите и неволите по време на криза и за "Необичайното шоу", което предстои на 9 ноември.

"Бай Тъньо е човек от народа и хората се припознават по някакъв начин в него, или най-малкото те познават човек като него. Така много бързо скъсяват дистанцията", каза първият български актьор-вентролог Димитър Иванов – Капитана за "България сутрин".  

Бай Тъньо съобщи пред Bulgaria ON AIR, че ще гласува, за да паднат цените на платените гласоподаватели. Той ще гласува с машина, защото по неговите думи е стар хакер и няма никакви проблеми с устройството.

"Колкото повече хора гласуваме, толкова по-трудно ще стане купуването на гласове, затова трябва да гласуваме всички", смята Димитър Иванов.

Бай Тъньо и Иванов са се срещнали в проект, където са правили стендъп комеди с кукли. Бай Тъньо е кръстен на дядо му Станислав, а и в Димитровград на Станислав казват Тъньо.

"Спечелихме "Златният микрофон" за стендъп комеди за 2022 година и решихме да направим голямо събитие в София на 9 ноевмри в НДК", завърши Капинанът.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари