Инвестор.БГ и Спектър Нет се договориха за стратегическо партньорство

Инвестор.БГ се съсредоточава върху Интернет страниците, а Спектър Нет - върху фиксираните телекомуникационни услуги
10 май 2005 12:33,
Инвестор.БГ и Спектър Нет се договориха за стратегическо партньорство

Инвестор.БГ АД и Спектър Нет АД се договориха за стратегическо партньорство в областта на Интернет услугите. Хостингът на страниците, собственост на Инвестор.БГ АД, вече ще се осъществява от Спектър Нет АД. От своя страна, Спектър Нет ще популяризира дейността си чрез уеб страниците на Инвестор.БГ АД.

Инвестор.БГ АД притежава няколко водещи в своята област Интернет сайтове с общо по 32 хиляди уникални посетители на ден – финансовия сайт Investor.bg, най-големия български онлайн каталог Start.bg с 59 000 линка, новинарския сайт Dnes.bg, лайфстайл изданието Tialoto.bg и страницата за фотоалбуми Snimka.bg. Групата на Инвестор.БГ АД реализира ръст от 58% на уникалните си посетители за четирите месеца от началото на 2005 г.

Спектър Нете Интернет доставчик и лицензиран телекомуникационен оператор. “С новите фиксирани гласови услуги за бизнес абонати Спектър Нет въведе нов стандарт за високо качество в мрежите от ново поколение. Услугите ни, като телеком, са изцяло клиентски ориентирани, надеждни, удобни и ефективни.” заяви Ралица Ковачева, директор “Маркетинг и продажби” в Спектър Нет АД.


Спонсорирано съдържание