Д-р Тийн и неговите 51 000 пациенти

Сайтът с най-динамична и вярна аудитория в страната - Teenproblem.net, вече има завиден опит
18 фев 2008 12:43,
Д-р Тийн и неговите 51 000 пациенти
Илюстрация: AMY

Ето че и сайтът с най-динамична и вярна аудитория в страната набра смелост да се похвали с младежкия си, но вече завиден опит.

За петгодишното си съществуване, Teenproblem.net успя да начертае виртуалната карта на тийнейджърския свят, да създаде широка приятелска общност, където всеки млад човек се чувства истински разбран.

А тук наистина е оживено - сайтът отбелязва по 30 000 уникални посещения на ден, а броят на регистрираните потребители вече надхвърля 51 000.

Какво ли не вълнува един тийнейджър: неволите в училище, въпросите за любовта, приятелството и секса, грижите за здравето и външния вид, новините за звездите от българската и световната сцена.

Всекидневният висококалоричен микс на Teenproblem.net се „забърква“ по тайна рецепта, специално създадена за тийнейджърския вкус.

Сред съставките му са: повече от 1500 безплатни училищни материали (есета, теми, реферати), порция горещи новини от света на шоубизнеса, селекция от статии по интересни за читателите теми, един от най-посещаваните интернет-форуми в страната, който отскоро е подправен и с видео.

Черешката на тортата обаче е подновената рубрика на д-р Тийн – всезнаещ арбитър на всевъзможни казуси, специалист по въпроси-табу и прочее главоблъсканици.

Проблеми с родителите, споделени и несподелени любови, страх от първия път, съмнения около последния... - д-р Тийн влиза в ролята на довереник и съветник, доказано способен да разгледа по 70 проблема на ден.

И продължава да набира скорост!

Богатият арсенал от рубрики, разнищващи най-важните и актуални теми за младите хора у нас /като случая с матурите, дебатите за религиозното обучение в училищата, както и вечните въпроси за човешките взаимоотношения/, определят Teenproblem.net като платформа на най-концентрираната общност от тийнейджъри в България.

Това е и причината те да припознават сайта като пространство, отразяващо целия им свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание