Microsoft "погреба" конкурента iPhone

Компанията се готви да пусне Windows Phone 7
13 сеп 2010 19:06,
64
Microsoft "погреба" конкурента iPhone
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Екип от специалисти и инженери на Microsoft организира погребение на макети на iPhone и BlackBerry като знак за амбицията на компанията да наложи новата си операционна система за телефони, която ще излезе следващия месец.

Microsoft погреба конкуренцията, но не е ясно дали Windows Phone 7 ще успее да се пребори с конкуренция като Android и iPhone.

Едва ли от Microsoft наистина очакват да убият конкуренцията с тази първа серия, особено в момент, когато конкуренцията им процъфтява, коментират анализатори.

LG, Samsung и HTC са сред първите, които ще предложат Windows 7 базирани телефони.

Допълнителни екстри са мобилна версия на Office, игри през Xbox Live, както и слушане на музика през Zune.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: iPhoneBlackBerryMicrosoftWindows Phone 7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
9
 
7
 
! Отговори
growchie преди 13 години
Телефонната боза 7 ще е на нивота на iPhone OS 1, без приложения в ап стора, без копи-пейст, не знам дали въбоще ще има мултитаскинг, май не. За разлика от iPhone ос-а ще идва с пикливия им браузър, който дори ще е базиран на версия 7 на екплодъра. Кво още няма да има, а да няма да има нейтив приложения а всичко ще е на силвърлайт (тяхното копие на флаша). Абе радвайте му се, като ви кефи ОС на ниво от преди 4 години.п.п За хората които живеят в пещерите - Бил Гейтс отдавна няма нищо общо с M$.
42
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само за сведение - в Пежо и Ситроен 25 000 компютъра работят на Linux, същото е в BMW и Аudi. Навсякъде дизайна на колите вече се прави само на Linux! Анализаторите казват, че Microsoft са си изпълнили ролятта, минавайки през зачатък, апогей и спихване. Тяхната философия вече противоречи на световните тенденции и затова (бано и с мъка) ще изчезнат като динозаврите. Тук един "специалист" по-долу плямпа за Ентерпрайз, но се е объркал - цели държави не ползват Windows вече само в БГ има само Win
41
5
 
5
 
! Отговори
ха, ха, ха! ... преди 13 години
Убитаците от Майкрософт така погребваха конкурентите в областта на суперкомпютрите и сега имат по-малко от 1% дял там! Мобилната им платформа губи клиенти всеки ден - топи се като сняг на слънце. Наскоро имаше пресконференция, в тайван, на която големите светила от хардуера и софтуера, казаха, че при равни други условия , разходиет за разработка на ново устройство с Windows води до 40% по-голяма инвестиция, поради затворения характер на софтуера и затова до 5 г едва ли ще има нови Win джаджи
40
5
 
2
 
! Отговори
haha преди 13 години
ти батка си най-светнатия като те гледам кое за к'во работи, по добре не ги говори тези неща за да не ставаш смеХен. Има логика да се поинтересуваш от нещата преди да се изказваш неподготвен за тях. А някак си мнение за нещо, което вероятно си виждал за не повече от 12 минути ми се струва смешно!Peace
39
4
 
0
 
! Отговори
Pfff преди 13 години
Cut the shit!!!!само Maemo & MeeGo !!! Скоро N9 ще разбие илюзиите на конкуренцията :):):)
38
3
 
4
 
! Отговори
M преди 13 години
Лелеле колко много хорица хал хабер си нямат ама дрънкат на поразия. Големи са експерти. Първо парада е бил по повод завършването на операционната система Windows Phone 7 и пускането и към производителите на апарати. Второ - това е чисто нова операционна система написана от до и няма нищо общо с Windows Mobile. Само ще вметна за любителите на XBOX, че в следваща версия ще позволява игра на дадени игри от Телефон срещу XBOX. Ама тука много ги разбирате :)
37
12
 
7
 
! Отговори
до "успеха на м преди 13 години
***, не знам защо въобще се напъваш да пишеш след като си толкова далеко от корпоративната ИТ среда. Там M$ са единствени, монопол =) Лайнукса работи за рутер, DNS и някой евтин от към опции мейл сървър. До тук =)
36
10
 
5
 
! Отговори
aaxxa преди 13 години
brota as imam 3 laptopa i 3te sa sas win 7 spored men nai dobriq windows na microsoft mn lesno sa raboti nai mu haresva restora na systemata 6toto nemi trqq antivirusna :) do kolkoto za telefonite do sqm sam bil s iphone 3gs i 4g i 2ta gi prodadah prosto razbrah 4e tach neme kefi i sq sam si 2 blackberryta spored men nai dobrite telefon4eta :)pri tqh nedostataka e 4e bateriqta im pada barzo samo tva .........
35
4
 
5
 
! Отговори
кичка бодурова преди 13 години
Ще ги погребът единствено ако имат по-добри цени а това ме съмнява...
34
8
 
24
 
! Отговори
Твърд майкрософски преди 13 години
Бе откато майкрософт изкараха вин 7 не хич не са меки, ми са бая курави за конкуренцията :)
33
3
 
1
 
! Отговори
Knock преди 13 години
До два дни ще разработя сходно на Talkin` Tom Cat за Android, ама в скучая ще можеш да цепиш тупаници на Бил Гейт$ и вместо мляко да го храниш с долари докато припадне.
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХЕ ХЕ ХЕ ХЕХ ХЕ ГОЛЕМ СМЕХ
31
13
 
5
 
! Отговори
Успеха на меките преди 13 години
Аз пък мисля, че Меките търсят нов начин за изкарване на пари. Вин Виста, който прекръстиха неуспелия им ЛонгКорн и 7мицата са куца далавера. Добре че произвеждат хиляди лаптопи за еднократна употреба и го шитват там, иначе продадените копия за година ще са колкото и персонала им... Сървърните решения ги бутат насам натам, където трябва да се похарчат пари, а колко работи и до колко е удачно отделен въпрос. Всъщност най-важното за тях е наистина да приберат паричките и лобират където трябва...
30
5
 
12
 
! Отговори
Тунелин преди 13 години
Веселин ти си много весел бе. Симбиан е най-изостаналта операционна система!
29
13
 
4
 
! Отговори
Веселин преди 13 години
Абе вие чували ли сте за симбиан и това ,че от година някъде сорса и е отворен? А ми дрънкате тука за мъртвородени майкрошит продукти.
28
3
 
10
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
Наистина опира до интерес в края на краищата и до познания, но все пак това с батерията и тези "4-7 дни" можеше да си го спестиш, щото от където и да го погледнеш е пълна глупост.За да издържи батерията на който и да е от новите смартфони от 4 до 7 дена, най-малко трябва да го заредиш и да го оставиш върху шкафчето и да не го пипаш и да не говориш. Тогава може и да издържи от 4 до 7 дена батерията и пак не е сигурно. Може би ако изключиш wi-fi, bluetooth, 3G и разни, може и да се получи.
27
16
 
5
 
! Отговори
човек с айфон преди 13 години
хахахахахахаах смешници смешни погребете баба си най сетне стига сте спали с нея в шкафа
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"При нормална употреба батериите им държат 4-7 дни. "Сериозен ли си или...???
25
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
конкурент е твърде силно да се каже..
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еx манталитет ...