Как да контролираме iPhone с мозъка си

XWave "улавя най-слабите електрически импулси на повърхността на челото
23 сеп 2010 14:06,
6
Как да контролираме iPhone с мозъка си
Снимка: plxwave.com

Компанията PLX Devices създаде устройство, с което потребителите могат да движат иконите на своя iPhone или iPad със силата на мозъчните си вълни.

Устройството, наречено XWave, прави хората да изглеждат като участници в странен експеримент, но науката се развива.

"XWave позволява да контролирате ума си и света около него", пише на сайта на компанията. Дизайнът се базира на много прецизна наука.

XWave "улавя най-слабите електрически импулси, които са на повърхността на челото, и превръща тези аналогови импулси в цифрови". Тези странни слушалки заедно с безплатни приложения ви помагат да "научите мозъка си да се съсредоточава върху нещо".

От компанията обещават, че с новата джаджа ще разширите възможностите на ума си до степен, която не сте достигали преди.

PLX предлага XWave Tunes приложение, което, както твърдят, дава възможност на потребителите да се "свържат помежду си чрез музика, която стимулира техните мозъчни вълни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: iPhone
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
инж. преди 13 години
Не може да се контролира айфон с мозъка! Ако си си купил айфон това обуславя липсата на мозък! - браво '' ь " - най - якия коментар
5
0
 
7
 
! Отговори
Балкански преди 13 години
И все пак не мога да не се възхитя на журналистическия гений - "силата на мозъчните вълни" е равно на "най-слабите електрически импулси, които са на повърхността на челото".Поклон! (пред паметта на науката)
4
1
 
2
 
! Отговори
Балкански преди 13 години
...поне няма нужда да се разхождам по улиците, изглеждайки по този нелеп начин...И все пак, някой (ще) прави големи пачки от всяка подобна простотия, за което евалата - аз мога само със смислен труд.
3
2
 
9
 
! Отговори
Балкански преди 13 години
И без да давам пари мога да си контролирам Nokia-та за 20 лева с мозъка - той изпраща импулси към мускулите на пръстите ми и въпреки, че извършвам неимоверното усилие да ги мърдам, ефекта е същия!
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гигантска тъпня. Но закупилите Ифон вече компенсират липсата на ганглий :) Сигурно рекламата на Епъл гласи : Ифон мисли вместо вас, затова, докато карате големия си Ве-осмак, вие можете да ядете бургер и да се гримирате, а ние ще се грижим за останалото :)
1
6
 
18
 
! Отговори
ь преди 13 години
Не може да се контролира айфон с мозъка! Ако си си купил айфон това обуславя липсата на мозък!

Спонсорирани публикации