Новият iPhone идвал наесен

Петата генерация на смартфона на пазара през септември
20 апр 2011 19:20,
117
Новият iPhone идвал наесен
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Още тази година Apple ще представи iPhone 5 като продажбите ще започнат в началото на есента. Според информацията на Reuters производството на новите смартфони ще стартира през юли.

Опасенията, че бедствието в Япония (откъдето Apple внася доста важни компоненти за iPhone) ще доведе до забавяне в процеса изглежда са неоснователни.

Очаква се разликите между бъдещия продукт и настоящия iPhone 4 да не са съществени. Със сигурност процесорът на новия модел ще е по-бърз, твърде вероятно е дисплеят да е по-голям, а камерите – с по-добра разделителна способност.

Има спекулации, че ще бъде въведена и възможност за ползване на устройството като своеобразна кредитна карта чрез специален чип, който да се разпознава от ПОС терминали.

Смартфонът iPhone е един от най-успешните продукти на Apple. Само за последното тримесечие на 2010 година са продадени16 милиона бройки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: iPhoneapple
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
3
 
4
 
! Отговори
До 115 преди 12 години
Apple не са виновни, че нямащ пари да си купиш iPhone. Намери си жена и прави секс за да отпуснеш малко нервите. Стига врещя глупости като някой текезесар.
116
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има два вида смартфони: iPhone и останалите, на които много им се иска да бъдат iPhone, но не са.
115
4
 
4
 
! Отговори
до 114 преди 13 години
Истината боли. Навярно си се видял като овца от стадото.Наистина с пистолет на челото може би да си купя подобна рекламна измислица , но това си остава патент на овчата мисъл. Ограниченото ти мислено води до фанатично държание по форумите , както при собствениците но гоууф. Използваш думи като: бездна , пистолет и простаци които пряко говорят за измитото ти мозъче и лабилното психическо състояние. Спокойно , дишай iPhonе е супер .Бъди спокоен и не натоварвай излишно слабото си мозъче.
114
3
 
5
 
! Отговори
до 113 преди 13 години
на теб някой да ти е опрял пистолет в челото и да те кара насила да си купиш iPhonе? Остави хората да си харчат парите, както намерят за добре. Както има "балъци бол", така има и точно толкова простаци като теб, които не могат да погледнат през елементарния си кръгозор. Засрами се и изпълзи обратно в бездната на мизерното си съществуване.
113
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е така наречената"овча"марка,която печели не заради революционни те си технологии а заради рекламата.Сега овцете ще почнат 5 месечното си блеене докато излезе в продажба.През този период ще се създават митови и легенди,какви предимства щял да има пред останалите,но накрая като си го купят разбират че е същото голямо НИЩО.Това е нещо като Голфа за едни други потребители които го превъзнасят и си измислят виртуални предимства пред другите коли.Бълъци бол ще има и за 22 поколение iPhone
112
3
 
1
 
! Отговори
до Боби преди 13 години
Боби, гъзария е от гледна точка, че примерно пича живее в малък град, взима 300-400лв заплата и си купува телефон за 1000+. Това освен гъзария, няма какво друго да бъде. Малко са хората, на които им ТРЯБВА такова нещо. Ако и тук имаше оператори, които ги предлагат с програми на ниски цени - ок, но случаят не е такъв.
111
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 13 години
...нищо не говориш, приятел. А и да кажеш, че говориш и знаеш български, а пишеш на диалект - ей такива като теб се нароиха навсякъде из форуми и социални мрежи: Аз съм умно момче/момиче, но така ми е кеф да си говорим. И като свикнеш да говориш и пишеш по този начин простотията лъсва перфектно. Ако толкова знаеш и другите езици... Поздравления :) Ама то простотията ходи по хората де...
110
0
 
4
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Само едно не разбрах от всичките тези писания тук - защо се приема, че iPhone е ГЪЗАРИЯ? Това си е просто един смартфон - интернет, мейли и простотии. Цените са му леко завишени - ок, но да притежаваш такъв телефон не мисля, че е гъзария. Нека си признаем - малко са хората, оито го купуват от България, а от чужбина - блокиран и после си го разблокират. Моят телефон дори ми излезе безплатно - промоция от немски оператор :) Колкото до полиглота - пич, щом пишеш, че ГОВОРИШ 4 езика - значи нищо не
109
2
 
1
 
! Отговори
айДе сега преди 13 години
*** ви на айфона
108
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напишете в гугъл: Your iPhone Is Secretly Tracking Everywhere Youve Beenи прочетете първата статия. Даже има приложение, в което можете да видите къде сте били откакто си имате iPhone-чето :)Както се казва - Big Brother is watching you!
107
2
 
5
 
! Отговори
Varbanov преди 13 години
и всичко което си струва започва с "ай" -> iФон, iРян, iСиктир
106
1
 
3
 
! Отговори
Varbanov преди 13 години
Имам айфон. От всички телефони, които съм имал, съм най-доволен от айфоната (както казва баба ми). Но няма да си купя още веднъж по-нов модел, защото се чувствам ограничен. Андроид е бъдещето. И вече дали ще е ХТЦ или нещо друго, ще си харесам като му дойде времето.
105
4
 
2
 
! Отговори
X преди 13 години
когато излезе Iphone като HTC evo 3D или LG 3d с триизмерен екран ще си го купя
104
5
 
5
 
! Отговори
Блокада преди 13 години
Ай фончето е играчка за балъци. И нещата изобщо не опират до пари. Има много хора, които могат да си го купят, но не си го купуват именно защото НЕ са балъци.
103
4
 
7
 
! Отговори
Super sa преди 13 години
В нета пишеше, че Apple щели да съдят Samsung за копиране на продуктите им. Дизайна могат да го изкопират, но iOS на iPhone е много интуитивен, докато андроида и другите опити засега са много далече от истината. Някой ще кажат, че и те вършат същата работа, но не е така обмислено откъм стана на потребителя както при Apple с техния iOS.
102
2
 
2
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Мдам и познайте, В момента се разработва хак и за него дори е Homebrew на Geohot.
101
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за сравнение, през 2010, SamsungGalaxyS продава.... 10 милиона апарата. С една трета по-малко отколкото Apple за 3 месеца :)
100
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това са данните на Apple от първото тримесечие на 2011. Числата говорят достатъчно красноречиво:3.76 million Macs , a 28 percent unit increase over Q1-2010. 18.65 million iPhones, а 113 percent unit growth over the year-ago quarter. 9.02 million iPods during the quarter, representing a 17 percent unit decline from the year-ago quarter. 4.69 million iPads during the quarter.18.65 МИЛИОНА айфона само за 3 месеца!!! Останалите коментари са брътвежи на завистливи пубертети с комплекси.
99
7
 
7
 
! Отговори
Джулс преди 13 години
С нетърпение чакам, за да си го купя. Имам всички модели на Apple - това са най-добрите телефони в света произведени от най-добрите в технологиите - Apple. Преди да започнете да плюете погледнете само дизайна на конкуренцията - просто жалки имитатори на Apple - почти същият дизайн, иконите изглеждат по почти същия начин. Най-лесно е да направиш copy-paste. Но когато пипнеш в ръце имитацията разбираш разликата - абсолютни дървета с жалък тъч скрийн, нямащи нищо общо с оригиналът, който е с най-чувствителния тъч скрийн в света. Просто Apple са номер едно!!!
98
4
 
6
 
! Отговори
до mickey преди 13 години
Пич, сигурно адски ти е малка ***, щом стоиш тук и си обясняваш сам, колко били отвратителни продуктите на Apple. Щом не ти харесват - не си ги купувай. Getalife.