Топ 5 на най-новите игри

Какво да очакваме след най-голямото гейм-изложение
9 юни 2011 08:02,
55
Топ 5 на най-новите игри
Снимка: Reuters

За 12-ти път един от най-престижните форуми за видеоигри „E3” приюти в Лос Анджелис стотици производители и техните най-нови заглавия. Ето и най-доброто от най-доброто според експертите на CNN.

Неостаряващият Star Trek обещава да бъде един от хитовете на 2012 година. Атрактивната екшън-игра на Paramount Digital Entertainment ще бъде базирана на поредния епизод от популярната поредица (дело на Джей Джей Ейбрамс). Ще има възможност за кооперативна игра на двама души в ролите на капитан Кърк и Мистър Спок, които заедно ще трябва да спрат „вражеска раса”, опитваща се да превземе галактиката.

Играта ще бъде в три версии – за PC, PlayStation 3 и Xbox 360. Сред сценаристите личи името на Мариан Кравчук, получила световно признание с работата си по поредицата „God of War”.

Шутърът от първо лице BioShock Infinite ще проследи новото приключение на агента Букър ДеВит, като този път негови врагове няма да са ужасяващи мутанти от подводния свят. Сега ще видим приключение високо в небесата. Доколко „въздушните” битки ще се доближат до високия стандарт от предишните две игри от BioShock-поредицата ще разберем през идната година.

„Call of Duty: Modern Warfare 3” също ще трябва да се справи с очакванията, наложени от огромния успех на предшествениците си. Имайки предвид, че продуктите от този франчайз събират по 7 милиона души в онлайн игра всеки ден, съвсем спокойно може да се предполага, че „Call of Duty: Modern Warfare 3” е кандидат за отличието „Игра на годината”.

Военният шутър излиза на пазара през ноември и ще постави геймърите в обстановката на световна война. Впечатляваща графика, разнообразен геймплей и интригуващ сюжет отново ще са знаковите ключови елементи на Modern Warfare.

Без да изневерява на традициите фентъзито The Elder Scrolls V: Skyrim ще даде възможност на любителите на този жанр да се впуснат в битки с мечове и магии срещу гигантски паяци, върколаци и кръвожадни хуманоидни чудовища. А когато оръжията не са достатъчни, героят ще може да разкрие и свръхчовешките си способности.

За милионите, които вече са изиграли предшественика Oblivion, както и тези, които тепърва ще се впуснат във фантастичните боеве,  The Elder Scrolls V: Skyrim ще е чудесна новина. Пускането на пазара е насрочено за ноември.

Като стана въпрос за знакова поредица, няма как да пропуснем „съживяването” на агента Лара Крофт. Новият Tomb Raider ще бъде достъпен за геймърите догодина, но още отсега започнаха разгорещените дискусии по играта. Тя ще ни разкаже историята за това как Лара Крофт се превръща в перфектното нежно оръжие за унищожение. Ще видим близки кадри и по-големи главни действащи лица. Геймплеят пък ще бъде още по-интуитивен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
е какво, ще ми кажете че конзолите не са смотани както то хардуерно отношение с умрелите им видеокарти така и от към, интерфейс...без клавиатура и мишка не мога да цъкам стареца :D
30
1
 
1
 
! Отговори
Stany преди 12 години
Ето и демото на най-очакваната игра тази година :)youtube/watch?v=kh0nRRFLJ5k
29
1
 
4
 
! Отговори
така така преди 12 години
Mass Effect 3 за съжаление я отписаха чак за март месец 2012...хубавото е, че се очаква да е нещо революционно в жанра...да не говорим за историята, която всички фенове отдавна сме оценили :)
28
3
 
3
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Лято е ,кви игри,вънка с приятели футбол,баскет,на фитнес дори ,какво е тва игрички,ай да седнеш на компа за малко да пишеш в форуми,да четеш и т.н. ОК ама с мярка
27
1
 
0
 
! Отговори
аххаха преди 12 години
доообре
26
0
 
6
 
! Отговори
blizzard преди 12 години
играйте starcraft 2 деца xD
25
8
 
3
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
btw игрите за конзоли и самите конзоли са за *** и деца :) като на вторите им е простено...
24
1
 
0
 
! Отговори
morkovo преди 12 години
или поне episode 3
23
0
 
5
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
Е duke nukem forever си се очертава топ игра за 2011 все пак говорим за Дюк :)
22
0
 
1
 
! Отговори
kioko преди 12 години
До колкото разбрах, StarWars e za xbox Kinetic и се очаква да избие рибата ; )youtube/watch?v=D8kil3vCvsA
21
4
 
1
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
След Heroes 3 има няколко сполучливи куеста и след това ...край
20
5
 
5
 
! Отговори
Commander Keen преди 12 години
Вече не правят игри, а помия.
19
1
 
1
 
! Отговори
Георги преди 12 години
и BF 3 верно :)
18
0
 
4
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Бате Веселин Duke Nukem вече излезе... за диабло инфо чакайте след тазгодишния Близкон... иначе класацията е напълно нормална с изключение на стар трек... сефте чувам за това заглавие,за съжаление сигурно, защото съм фен на филмите. Но определено има по важни заглавия които да очертаят топ петицата... space marines примерно !!!, Assassin's Creed !!!, mass effect 3 !!!А фифите не ми ги пробутвайте, от 10 години няма промени...
17
1
 
5
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Хахаха верно е много зле тоя с топ 5 ... а Battlefield 3 къде е ? Да не би Star Trek да мине и 1/50та от продажбите на BF3 ?
16
1
 
2
 
! Отговори
Ezio преди 12 години
Тоя топ 5 е според някой доста добре запознат с игрите. Асасинс Крийд няма да може да влезне в топ 5 явно.
15
0
 
4
 
! Отговори
Blizzard спят преди 12 години
Ако не се вземат в ръце и да си стегнат Diablo-то, ще загазят много защото WoW в момента е тотално блато, няма развитие няма нови идеи... Blizzard мисля, че вече пуснаха бета-тестовете, а Bioware още не са, но са в много напреднала фаза и се надявам скоро да си пуснат бета-тестовете (от 2008 съм се записал за бета-тестер) скоро и докрая на годината да си пуснат игричката, че много народ е стегнал куфарите да напуска Stormwind и Orgrimar :)
14
1
 
3
 
! Отговори
бат Миро преди 12 години
Аз пък чакам Star Wars The Old Republic. На Е3 казаха, че се очаква до края на годината да се пусне. И веднага скачам на нея от WoW. :) Него и без тов аго спрях този месец - много скучно. Само PvP-то е интересно.
13
0
 
3
 
! Отговори
/// преди 12 години
Абе заебете вие другото, не е споменато нищо за Mass Effect 3.
12
2
 
4
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
А Duke Nukem Forever??? Или спите?