Топ 5 на най-новите игри

Какво да очакваме след най-голямото гейм-изложение
9 юни 2011 08:02,
55
Топ 5 на най-новите игри
Снимка: Reuters

За 12-ти път един от най-престижните форуми за видеоигри „E3” приюти в Лос Анджелис стотици производители и техните най-нови заглавия. Ето и най-доброто от най-доброто според експертите на CNN.

Неостаряващият Star Trek обещава да бъде един от хитовете на 2012 година. Атрактивната екшън-игра на Paramount Digital Entertainment ще бъде базирана на поредния епизод от популярната поредица (дело на Джей Джей Ейбрамс). Ще има възможност за кооперативна игра на двама души в ролите на капитан Кърк и Мистър Спок, които заедно ще трябва да спрат „вражеска раса”, опитваща се да превземе галактиката.

Играта ще бъде в три версии – за PC, PlayStation 3 и Xbox 360. Сред сценаристите личи името на Мариан Кравчук, получила световно признание с работата си по поредицата „God of War”.

Шутърът от първо лице BioShock Infinite ще проследи новото приключение на агента Букър ДеВит, като този път негови врагове няма да са ужасяващи мутанти от подводния свят. Сега ще видим приключение високо в небесата. Доколко „въздушните” битки ще се доближат до високия стандарт от предишните две игри от BioShock-поредицата ще разберем през идната година.

„Call of Duty: Modern Warfare 3” също ще трябва да се справи с очакванията, наложени от огромния успех на предшествениците си. Имайки предвид, че продуктите от този франчайз събират по 7 милиона души в онлайн игра всеки ден, съвсем спокойно може да се предполага, че „Call of Duty: Modern Warfare 3” е кандидат за отличието „Игра на годината”.

Военният шутър излиза на пазара през ноември и ще постави геймърите в обстановката на световна война. Впечатляваща графика, разнообразен геймплей и интригуващ сюжет отново ще са знаковите ключови елементи на Modern Warfare.

Без да изневерява на традициите фентъзито The Elder Scrolls V: Skyrim ще даде възможност на любителите на този жанр да се впуснат в битки с мечове и магии срещу гигантски паяци, върколаци и кръвожадни хуманоидни чудовища. А когато оръжията не са достатъчни, героят ще може да разкрие и свръхчовешките си способности.

За милионите, които вече са изиграли предшественика Oblivion, както и тези, които тепърва ще се впуснат във фантастичните боеве,  The Elder Scrolls V: Skyrim ще е чудесна новина. Пускането на пазара е насрочено за ноември.

Като стана въпрос за знакова поредица, няма как да пропуснем „съживяването” на агента Лара Крофт. Новият Tomb Raider ще бъде достъпен за геймърите догодина, но още отсега започнаха разгорещените дискусии по играта. Тя ще ни разкаже историята за това как Лара Крофт се превръща в перфектното нежно оръжие за унищожение. Ще видим близки кадри и по-големи главни действащи лица. Геймплеят пък ще бъде още по-интуитивен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
11
 
! Отговори
хм преди 12 години
но сладурчето с изхвръкналото дупе от ляво ме радва :)
10
3
 
7
 
! Отговори
da преди 12 години
top5 igri v koito njama Diablo 3 i Star Wars The Old Republic ..... po dobre da ne komentiram
9
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Кога ще излезне Диабло 3 това ще бъде играта на игрите :)
8
0
 
4
 
! Отговори
dsa преди 12 години
BIOSHOCK INFINITE ISKAM!!!
7
0
 
7
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 12 години
С нетърпение очаквам новата Call of duty, защото предната Black ops направо ми скъса нервите, играеше се, но беше много зле откъм замисъл и действие! А Modern warfare- ите бяха с пъти по-добри!
6
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
az se 4udq kak e wyzmojno da ne ste slojili w klasaciq fifa 2012 ili managaer 2012
5
3
 
6
 
! Отговори
kadinov преди 12 години
Господа автори, e3 вече не е най-голямато изложение.Game във Кьолн е по-голямо.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От цялата статия най-харесвам снимката. За текста е казано добре по-долу ...
3
2
 
5
 
! Отговори
:) преди 12 години
Blizz продадоха около 4.5 милиона копия от S2 до сега. Това си е успех за PC exclusive игра, но не може да се мери с продажбите на заглавия, които излизат и за конзоли. За CoD Black Ops отчетоха 5.6 млн. продажби само за първия ден.
2
0
 
24
 
! Отговори
До: 1 преди 12 години
Това е статия за Е3. Blizzard не вземат участие на E3 от години.
1
18
 
24
 
! Отговори
Миро. преди 12 години
Каква статия по точно е това ?Умишлено ли не споменавата StarCraft II : Heart Of The Swarm , която ще бие по продажби всички игри които сте изредили взети заедно. Или просто пишете и превеждате от някъде без изобщо да разбирате нищо.