Безплатни разговори и през Android

Viber влиза в действие за операционната система на Google
Обновена: 20 юли 2011 16:25 | 20 юли 2011 16:25,
9
Безплатни разговори и през Android
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След като се превърна в истински хит за притежателите на iPhone, програмата за провеждане на телефонни разговори и изпращане на sms-и без пари вече е налице и за притежателите на смартфони с Android.

Само за 7 месеца в онлайн магазина на Apple приложението Viber е свалено милиони пъти, като активните потребители към момента наброяват 12 милиона души.

Viber не изисква регистрация, а за да функционира, му е необходима 3G или WiFi връзка с интернет. Освен това автоматично прехвърля номерата, записани в апарата.

Тези от контактите, които също разполагат с Viber, могат да бъдат избирани напълно безплатно. Текстовите съобщения до тях също са безплатни.

Във версията за Android ще има и няколко нововъведения, сред които и възможността Viber да бъда посочен като основен избор при провеждане на телефонни разговори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: iPhoneAndroidViber
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
saseda преди 12 години
Не е чист скайп, защото звъниш на мобилния телефон на човека, а не на скайпа му! При скайпа, ако не е вътре, няма как да му звъннеш, до като тук щом веднъж е инсталирал програмата тя си е активна (освен, ако нарочно не я "убиете") и му звъниш на човека.А може и sms да му изпратиш на GSM -а ;)
8
1
 
1
 
! Отговори
Лумпи преди 12 години
Еми то това си е чист скайп ако питате мен :D
7
0
 
0
 
! Отговори
saseda преди 12 години
Аз току що си я дръпнах през телефона от маркета. Просто пишеш Viber в търсачката на Андроид -а и ти я намира, в началото е.Значи за да се обаждам на някой и да му пращам sms безплатно, трябва и той да си е инсталирал програмата?
6
0
 
1
 
! Отговори
iphone преди 12 години
Можете да провеждате безплатни разговори до всяка една точка на света, стига човека на който звъните да има програмата и да е включен към интернет. Незнам какво Ви притеснява, дали ви следят или не, наймалкото ако имаше за какво нямаше да използвате смартфон. Относно 3G..е безплатно тъй като ако имаш неограничен интернет кокото и да говориш няма да плащаш повече, т.е отчитането няма да е на минута, както при нормалните разговори, да не говорим ако се свързваш с чужбина
5
2
 
0
 
! Отговори
King Kong преди 12 години
Аз пък никъде не я намирам тая програма в маркета
4
2
 
1
 
! Отговори
киро швепса преди 12 години
само сиренцето в капана e БЕЗ ПАРИ! да не мислиш ,че гуглето не ни следи какво търсим ?или уж безпратни програми пък то се оказва яко следене :)))НЕЗНАМ що все айфони се рекламират при условие ,че става дума за андроид който работи на почти всички марки телефони и скайп работи с wi fi и то това е от поне два месеца;)
3
1
 
13
 
! Отговори
George Wheeler преди 12 години
до 2Ами в нормалните страни 3G ти е включен в плана и не плащаш като луд, както става в България...
2
5
 
12
 
! Отговори
123 преди 12 години
Ако е през WiFi добре, ама ако е през 3G къде му е безплатното???
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как и къде е възможно да се провеждат безплатни разговори и в България, пишете ако знаете, please