Следващият iPhone може да ни зарадва през октомври

Според анализатори устройството ще бъде с цял корпус
11 апр 2012 13:33, Бойчо Попов
28
Следващият iPhone може да ни зарадва през октомври
Снимка: Ройтерс

Повечето смартофни на Apple се появяваха на бял свят през юни, по време на световната конференция за разработчици на компанията.

През 2011 г. обаче iPhone 4S бе пуснат на пазара през октомври. Редица издания сега спекулират, че и новият смартфон ще бъде показан също през октомври.

Последната подобна новина идва от източник от отдела по човешки ресурси във фабриката на Foxconn в Китай. Служителят на Foxconn е заявил пред репортери от южнокорейския всекидневник Maeil Business Newspaper, че току-що компанията е получила поръчката, а телефонът ще се появи на пазара през октомври.

Въпреки че източникът на тази информация не е съвсем надежден, Wired оценява шанса това да се случи наистина на 50%.

Според анализаторите от Topeka Capital Markets не е изключено следващият модел iPhone да бъде с цял корпус, по подобие на лаптопите MacBook. Анализаторската компания базира предположенията си на информация от доставчиците на компоненти в Китай и Тайван.

Тя твърди освен това, че производството на някои части за новия телефон на Apple ще започне през юни, което съвпада с евентуална премиера и старт на продажбите през есента. От Topeka Capital Markets прогнозират и по-голям диагонал на дисплея на смартфона от 4-инчовия екран на сегашния модел, както и включването на LTE 4G възможности.

Източниците на азиатския пазар твърдят още, че Apple продължава да работи по версия на iPad с по-малък дисплей (7,85 инча) и резолюция 1024 х 768 пиксела. Все още обаче не е ясно дали и кога подобно устройство може да се появи на пазара.

Още новини за джаджи четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Васила преди 11 години
Абе кой *** пише такива неща?"Въпреки че източникът на тази информация не е съвсем надежден, Wired оценява шанса това да се случи наистина на 50%."Ами много ясно, че е 50%.. или ще се случи или няма. Браво!
20
0
 
0
 
! Отговори
бай Шано преди 11 години
а и да не забравя нокията С6-01 ми допадна доста до момента в които реших да пробвам 8-те Мрх и се оказа че старата нокия с 3.2 ги прави по добри щото има авто фокус ---та много се омазаха финландците ,за жалост
19
0
 
1
 
! Отговори
бай Шано преди 11 години
ползвам 4-ката от 3 месеца и истината е че е много балансиран нито е светкавичен нито се бави ,НО сравнен с нокията която имах ,не е хич удобен снимките и видеотата ти ги слага в обща папка и като станат 1000 *** ги търси ,докато нокията ми ги групира автоматично по месеци и по заснети и такива които съм получил и да не говорим че камерата няма никакви опции (освен ако не си намериш app)---- а да, и винаги трябва да пишеш с пълната клавиатура нещо което на моменти е много трудно
18
0
 
11
 
! Отговори
:) преди 11 години
Абе вие е*ете ли с тея телефони, че си ги мерите все едно си мерите пи6ките... Липсват ми времената, когато телефоните бяха средство да намериш някой къде е и да се уговорите да пиете, сега са средство за масово затъпяване. Ще каже човек, че живота ви зависи от това колко бързао зарежда facebook и с какъв процесор и графика е, че да рендва angry birds.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Относно разликата между Android и iOS -това е също като в една реклама. Салама или свободата? Аз си избрах ...свободата, Санчо, свободата...
16
1
 
9
 
! Отговори
Срамота преди 11 години
Поредната платена публикация! Има си банери за тази работа.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
@18Гроздето било кисело? Ха-ха-ха!Разликата между вас и нас е че ние освен най-скъпото си взимаме и най-доброто!
14
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Давайте,хейтърчета малки...гроздето както винаги е кисело...
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всеки *** с някой лев ще е на седмото небе, особено щото е различен ***, а колкото до 1 - жалък ***, който сам не знае къде и с ква цел ще си навре телефон за 2 бона
12
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-добро от айфоня НЯМА.
11
5
 
9
 
! Отговори
Г преди 12 години
Да ни зарадва !?!? С какво ?
10
7
 
5
 
! Отговори
До 10: преди 12 години
Как разбра, че съм iPhone-аджия? Щом за 5 мин. си разбрал, че Галаксито е по-добър телефон, браво на теб. Има тестове, които показват, кой-колко, но ежедневното ползване е най-добрият тест. Както казах, Андроид напредна много и е добре, че го има. Но като цяло Apple се представя по-добре. Това е лично мое мнение и не ангажирам никой. Всичко останало са само едно сухи тестове, че "видиш ли моят Андроид отваря приложение с няколко милисекунди по-малко, браво.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече "днес.бг" напрово си казват че са izombies:)"Следващият iPhone може да ни зарадва през октомври"
8
2
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
Да ви кажа дали iPhone или Самсунг все тая и двата ще ви свършат работа. Действително има по-добри устройства от iPhone, но това не прави iPhone лош смарт, просто малко по-слаб. Всеки си има политика, едни купуват което се рекламира или е модно, други четат характеристиките на машинките. В Характеристиките iPhone дори няма да влезе в първата 10-ка при смартфоните, но пък е 10 пъти по-известен от смартовете в топ10. Всичко е рекламата. Както пеееше бабата в рекламата на СтинМопа песниии чудесниии
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странно как пък някой айфонаджия, реши че хората които плюят ябълката не са пипали такъв. Уви аз отидох в Германос миналата година, даваха ми айфона и галакси-2 на една цена с пакет интернет за 1 година. и двата ги разцъкахме в магазина и за по-малко от 5 минути разбрах че телефона ми ще е Галакси-2. зареждахме страници в интернет, стартирахме приложения, айфона все беше последен. Ако да си по-бавен и муден, значи по-добре или имаш сбъркани представи за по-добро или не си много умен.
6
2
 
6
 
! Отговори
Krustev преди 12 години
ti si mega prost bot pich xodi se grumni v gorata AZ SUM NA ANDROID HTC VI GOVORI BOTOVEEE PO-TOCHNO IBOTOVE
5
4
 
16
 
! Отговори
vde преди 12 години
Ъ, с цял корпус..... processing.....processing.... а досега iБози-те с половин корпус ли са били?
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само не казаха и тоя ли модел ще ни снима без да знаем и изпраща отпечатъците на пръстите директно в цру?
3
5
 
14
 
! Отговори
ПорЦелан преди 12 години
Ще зарадва iZombie-тата, които ще се метнат на преброяването на ***, за да не ги пропуснат. Ще се метнат на поредната глупост с по-голяма батерия, по-мощен процесор - всичко това не за да е по-бърз телефона, а за да може горе-долу да се държи по същият начин като предишният който са имали.
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** си :)

Спонсорирани публикации