9 млн. предварителни поръчки за Galaxy S III

Фабриката на Samsung в Южна Корея работи с пълния си капацитет от 5 млн. бройки месечно
Обновена: 18 май 2012 10:28 | 18 май 2012 10:28, Бойчо Попов
10
9 млн. предварителни поръчки за Galaxy S III
Представянето на Galaxy S III. Снимка: Reuters

Корейският технологичен концерн Samsung Electronics Co е получил 9 млн. предварителни поръчки за смартфона от трето поколение Galaxy S от повече от 100 глобални оператора, съобщи в петък Korea Economic Daily, цитиран от Ройтерс.

Samsung свали през първото тримесечие на годината Apple от върха на класацията на най-големите в света производители на смартфони, подпомогната от своите устройства от линията Galaxy, работещи под свободната операционна система на Google - Android.

Последния си смартфон, който бе представен този месец, Samsung ще пуснe в продажба на 29-и май в Германия, преди да се появи в други страни.

Вестникът, който цитира неназован официален представител на Samsung, пише още, че фабриката на компанията за смартфони в Южна Корея работи с пълния си капацитет от 5 милиона бройки на месец.

Samsung отказва да направи коментар.

В края на миналия месец компанията обяви, че новият смартфон Galaxy S "ще допринесе съществено" за приходите през второто тримесечие. 

Още новини за джаджи четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То голяма гъзария в днешно време да си имаш смартфон,ама я кажете,на колко от тия смартфони батерията им може да издържи повече от един ден,предпочитам нормален мобилен телефон,ама да ми държи 4,5 дена батерията.
5
3
 
6
 
! Отговори
dominici преди 11 години
Да не забравяме, че Apple ще представят новата версия на iPhone след няколко месеца. Дори, ако не се лъжа, още през юни. До тогава Galaxy S III ще е Царят. 4S беше "козметичен" вариант. Това е политиката на Apple - нова версия, след година - подобрение на предната, след още една година - пак нова версия. Така свършват договорите на първите и може да си вземат нов телефон.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Striker, ами то не е трудно да погледнеш снимката в статията и да видиш един корейски Шакил, и колко е голям телефона :)))
3
1
 
4
 
! Отговори
Митко преди 11 години
"2" - Принципно си прав. Не бива да се характеризират всички под един знаменател. От друга страна има една негативна натовареност към групата на хората с iPhone, по подобие на "голфаджийте". То нито Голф, нито iPhone са лоши продукт, но всеки е запознат що за стока е масовият им притежател и на какво е способен той. И за единя, и за другия се носят легенти за зомбирания им "електорат", които друго не признават и отричат априори различните.
2
1
 
6
 
! Отговори
2 преди 11 години
Не знам приятелю, кой ти е казал тая простотия за iPhone. Аз съм с такъв и грам не слушам чалга нито ходя по такива заведения. Много от хората имай предвид, че си купуват тези телефони просто за гъзария. Това не означава, че всички го правят. И единия и другия телефон са много хубави, въпроса е да знаеш как да ги използваш и за какво си ги взимаш
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мда... Светът тотално е изтрщял...