Apple вече работи над нов iPhone

Концернът започва да вади нова джаджа на всеки шест месеца
Обновена: 13 ное 2012 12:20 | 13 ное 2012 12:20, Бойчо Попов
180
Apple вече работи над нов iPhone
Снимка: Ройтерс

По-рано от очакванията калифорнийският технологичен концерн Apple може да представи нов iPhone.

Както пише специализираното издание Digitimes, позовавайки се на китайското икономическо списание Commerical Times, Apple ще стартира тестовото производство на назования iPhone 5S модел още през декември по първоначален план от 50 000 до 100 000 единици.

Според материала Apple е "ускорил" процеса по сертифициране на компоненти и материали за новото устройство. Поради това производството се очаква да стартира с пълна сила през първото тримесечие на 2013 г.

Digitimes и Commercial Times не споменават никакви данни за iPhone 5S, но вероятно устройството ще разполага с нов процесор. Актуалният iPhone 5 работи с процесор Apple A6, докато в iPad 4 има подобрена версия с името A6X.

Както пише още Digitimes, малко след новия iPhone Apple би могъл да представи и нов iPad, като тук може и да става дума за iPad mini с ретина дисплея. По този начин Apple би съкратил значително жизнения цикъл на своите продукти, защото досега производителят актуализира продуктите си веднъж на година. При iPad Apple вече премина към полугодишно представяне на нови варианти. Очевидно тази стратегия сега се пренася и по отношение на iPhone.

Американският фенски блог Macrumors обаче пише, че информацията на Commercial Times трябва да се приема с предпазливост. И преди списанието е излизало с невярна информация. Ако обаче в действителност Apple работи над iPhone 5S, скоро ще се появят подробности, пише още Macrumors.

Още новини за високотехнологични джаджи четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Тарикат 2 преди 11 години
Аз карам 525...телефони имам 4 с 4 различни сим карти и всичките са разбработени ....самите апарати не струват повече от 40 кинта парчето....ама картата е ценна...пак казвам разработена...колата с кожата бате дремеме ми на вура !
66
1
 
0
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
Абе друже, как може човек, които не познаваш, да ти напомня на някого?Кое ти дава право, да твърдиш, че аз съм като еди кой си?Искарвам достатачно пари, че да преценя, дали да си купя нещо съвсем ново, или да го взема втора ръка от някой, които можеби го е испускал в тоалетната или си е бърсал сополите отгоре му .. и после да се кефя, че го имам и съм го взел на далавера. От такива далавераджии като тебе ми призлява.Но да, прав си, всеки си е според джоба! Не сравнявай хора, без да ги познаваш
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като Apple и HTC се сгодиха, за 10 години SAMSUNG не ги очаква нищо розово, но защо си мисля, че в крайна сметка ще излязат на сметка от този брак по сметка именно те. Другата изненада, която лично аз очаквам се нарича SONY.
64
3
 
1
 
! Отговори
Do 66 преди 11 години
crash testove gledal umnika mu s umnik hahah palen looooser si! Lumia920 teji blizo 200gr ne zaradi hubav material! dori sa plastmasovi! prosto sa nekadarni i teparva se uchat da pravqt smatphoni. Moje da ne si zapoznat,no dosta specialisti bqha uvolneni ili sami napusnaha Nokia zashtoto ne izdarjaha ot prosti shefove. Pogledni NokiaN9. puskash UJ velik telefon, za 500eur, i na sashtiq den obqvqvash che nqma da razvivash negovata OS. Nokia sa patnici, a ti lape hodi da si uchish urocite.
63
2
 
2
 
! Отговори
N преди 11 години
толкова омраза към един телефон :) българите сме хейтъри по природа ...
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sony....качеството при тях беше преди повече от 5 години. Сега изостават много от конкурентите и това го казват самите японци. Mercedes...скоро имаше статия за тях и как БМВ расте в кризата, а щутгартци губят позиции. Няма вечни марки! Както всеки продукт и марките имат жизнен цикъл...някои вече са в края му.
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ще си купя, чак когато излезе серията iШе в бяла вариант. Някак си по-европейски звучи джанъм.
60
0
 
6
 
! Отговори
роботче преди 11 години
до всички iZombies да почвате от сега да събирате пари за новия Iphone 5s - в замяна получавате същия Iphone 5 като стария Ви,ноооо с нов софтуер за да не се загубите като си пуснете навигацията...може и още няколко малки грешки да оправят да сложат процесор с 100-200 МHz повече и евентуално +2Mp към камерата :) в замяна на това заблудените зомбита ще дадът пак по 1500-2000 лв.
59
0
 
9
 
! Отговори
do 65 преди 11 години
Пич, нека да поясня и аз. Ти както искаш го разбирай, но за мен е чиста печалба да купя телефона на 6 месеца на 30% от цената. Напомняш ми на един познат, който няма 2 лв да пие бира,ама пък кара BMW 3-серия...та и ти си същия. Това, че хората не смятат за нужно да купуват скъпи вещи не значи, че са бедни...по-вероятно е да са се наситили на всичко, а най-вероятно е да имат приоритети в живота и телефон за 1000 лв да не е един от тях.
58
1
 
0
 
! Отговори
До до 54 преди 11 години
До до 54Пич, нека да поясня. Това не е бизнес.. прави малко разлика. Аз не се пазаря с теб.. това е подеяние .. сещаш ли се? Нещо, което се дава на изпаднал човек, на просяк като милостиня.И да сещам се кой е балъка, а ти? :)
57
1
 
2
 
! Отговори
Do 57 преди 11 години
Lumia 920 bi izbila ribata.ako tejeshe okolo 110gr. Sorry ama az takava TUHLA ne bih vzemal. Ti moje da si lape i da ne si chuval edna pesnichka... " Windows 95 e boza, windows 98 e boza Windws 2000 eb.. si maikata. " tova sega moje samo da go dopalnish s windows Vista,7,8Nokia ot symbian sega s Windows pak si go vkrraha i za mene lichno sa patnici, a i finansovite im otcheti go pokazvat.. Fakti..
56
0
 
3
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Добре, съгласен съм! Обичам да правя бизнес с такива като теб. Изкарвам такава заплата, че ако я дам цялата мога да си купя Iphone и половина. Обаче не виждам смисъл да го правя...предпочитам да си го купя втора ръка и със спестените пари да си платя наема за два месеца. При теб това е чуждо, защото все още мама и тате ти дават пари и изобщо не си разбрал, кое е важното в живота. А ако греша и вече си пораснал...е, жалко за теб тогава...сещаш ли се кой е балъка сега?
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това показва единствено колко силно комплексиран си ти. Явно имаш бая кофти животец, гадно, а?
54
3
 
2
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
аз пък като видя някой с ай фон му скапвам анстроението комплексарско очно за 2 мин :)
53
1
 
0
 
! Отговори
До 49 преди 11 години
Биографичната книга съм я прочел в оригинал в деня на премиерата й в САЩ, така че не ме учи мене какъв е бил Джобс. Та как така се е излагал, горкия, като е един от великите умове на съвремието ни? А ти от позицията на какъв критикуваш човек, постигнал толкова много?
52
1
 
2
 
! Отговори
Юрий преди 11 години
сънувам айфон5, бленувам айфон5, искам айфон5. Точка!
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПОРЕД АЙНЩАЙН ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ СА БЕЗКРАЙНИ, НО ЗА ПЪРВОТО НЕ Е СИГУРНО ! ЩЕ ИЗМИСЛЯТ ДЖАДЖИ, ДОКАТО ИМА БАЛАМИ, КОИТО ДА ГИ КУПУВАТ
50
11
 
3
 
! Отговори
haha преди 11 години
Ей андроид смешници, намерете си друга работа по-различна от сегашните ви такива на нископлатени прислужници и почнете да изкарвате повече от 400лв. на месец, че да може да си позволите Iphone. До тогава, Ви позволявам да хейтвате и още нещо (до фена дет ги взима на по 400лв.) като се накефя на Iphone си, ще ти го дам и на 150лв. споко.. и ти си човек, нека има радост и за тебе! Балък :)
49
1
 
3
 
! Отговори
Тео преди 11 години
До АнонименЧел-недочел. Клан-недоклан. Много правилно съм прочел, драги ми. 5S е ново устройство и ще го пуснат 6 месеца след версия 5. Не започват производството на някакви си 50-100 хиляди бройки само защото не могат да задоволят търсенето. Ако беше така, щяха да използват производствените мощности за ускорено производство на 5-цата. От мениджъри с твоя усет, нахвалени компании страдат. Аз държа на своето - харизмата на Епъл ще изчезне с този подход.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стйв Джобс не го знаем...както и те не знаеш в коя стая ти е часа по български език. Стив Джобс ще остане в историята с гениалните си маркетинг-ходове и управлението на мултимилиардна корпорация. Джобс е осиновено дете, не учи в колеж, защото няма пари и само посещава лекции за да слуша. Абсолютен гуру в съвременния маркетинг и се нареди до имена като Форд и онзи който не продаваше обувки, а надежда (как се казваше?). Произвеждам, това, което мога да продам - съвременна пазарна доктрина!