Apple вече работи над нов iPhone

Концернът започва да вади нова джаджа на всеки шест месеца
Обновена: 13 ное 2012 12:20 | 13 ное 2012 12:20, Бойчо Попов
180
Apple вече работи над нов iPhone
Снимка: Ройтерс

По-рано от очакванията калифорнийският технологичен концерн Apple може да представи нов iPhone.

Както пише специализираното издание Digitimes, позовавайки се на китайското икономическо списание Commerical Times, Apple ще стартира тестовото производство на назования iPhone 5S модел още през декември по първоначален план от 50 000 до 100 000 единици.

Според материала Apple е "ускорил" процеса по сертифициране на компоненти и материали за новото устройство. Поради това производството се очаква да стартира с пълна сила през първото тримесечие на 2013 г.

Digitimes и Commercial Times не споменават никакви данни за iPhone 5S, но вероятно устройството ще разполага с нов процесор. Актуалният iPhone 5 работи с процесор Apple A6, докато в iPad 4 има подобрена версия с името A6X.

Както пише още Digitimes, малко след новия iPhone Apple би могъл да представи и нов iPad, като тук може и да става дума за iPad mini с ретина дисплея. По този начин Apple би съкратил значително жизнения цикъл на своите продукти, защото досега производителят актуализира продуктите си веднъж на година. При iPad Apple вече премина към полугодишно представяне на нови варианти. Очевидно тази стратегия сега се пренася и по отношение на iPhone.

Американският фенски блог Macrumors обаче пише, че информацията на Commercial Times трябва да се приема с предпазливост. И преди списанието е излизало с невярна информация. Ако обаче в действителност Apple работи над iPhone 5S, скоро ще се появят подробности, пише още Macrumors.

Още новини за високотехнологични джаджи четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зомбираните вече ще пускат жълто на гащите от щастие вече на 6 месеца, а не на 1 година, както беше досега. Тоест, ще си плащат членският внос към айсифоня 2 пъти по-често :-)
6
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нормално, след тоталния провал на 5-цата...добре, че имаше опция да го върна в 7-дневен срок.
5
2
 
48
 
! Отговори
Гошко преди 11 години
Като излезе мисля да взема 2-3 килограма...
4
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новия айсигфон ще бъде с нова боичка, но със старите не много работещи карти и също толкова заключен. Моля купете си го есклузивно само за 649 $ така ще имате всички айсифони в шкафа си, но ще напълните смектките. Трябва да се подпомага хамериканската иномика.
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уау, вече работили ?!? А аз си мислех, че са излезли в почивка.
2
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ще се спекулира с какви ли не футуристични екстри а накрая ще се окаже че ще уголемят само дисплея! Гледали сме ги тези работи!
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да е нов айфон, просто подобрена версия на петицата, както беше с 4 и 4С. Феновете вече започнаха да получават ***.