Рекорден брой предварителни заявки за iPhone 6 Plus

Почитатели на продуктите ще чакат до 4 седмици за тях
13 сеп 2014 14:15,
38
Рекорден брой предварителни заявки за iPhone 6 Plus
Снимка: Ройтерс, архив

Apple съобщи за рекорден брой предварителни поръчки за новия си iPhone 6 Plus. Компанията обаче не уточни за колко бройки става въпрос, коментира в анализ CNBC.

Най-големите почитатели на продуктите на Apple вече могат да поръчват новия смартфон, но ще трябва да почакат между три и четири седмици, за да го получат. По-малкият вариант – iPhone 6, ще бъде пуснат за продажба през следващия петък.

Търсенето на новите iPhone – и е по-голямо спрямо предишни години, потвърждават и от телекомуникационната компания AT&T, която разпространява смартфоните на Apple в САЩ.

CNBC припомня, че продажбите на iPhone 5s и 5c са били около 9 млн. бройки в първия уикенд, в който са били пуснати новите устройства. Така беше подобрен предишният рекорд на iPhone 5, чиито продажби в първите три дни след пускането му на пазара надминаха 5 млн. бройки.

Очакванията са, че сред най-поръчваните модели сега ще бъдат 16GB-те смартфони в златен и сребърен цвят, както и 128GB-ят сив модел, допълва още изданието.

Още икономически новини четете в Investor. bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: appleiPhone 6 Plus
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
14
 
8
 
! Отговори
Do 10 преди 9 години
Prosto niamam kakvo da dopalnia!!!Ako chovek iska telefon si kupuva android ako iska da e fieshan i da pase treva kato drugite ovce si kupuva iphone...
14
2
 
9
 
! Отговори
Асен преди 9 години
Защо ли им е притрябвало на хората от Купертино да пуснат тази информация в световните медии?
13
20
 
17
 
! Отговори
Огризката преди 9 години
До Христо,ами вземи направи и ти един такъв телефон за 100 лв., и го продавай после за 150 ве, ***! Само кусури знаете да намирате и да се оплаквате! Как още някой не е казал, че е заговор на Сорос или има план Ран Ът и за телефони специално. Пфууу ... Мрънкалници.
12
16
 
37
 
! Отговори
Христо преди 9 години
Без договор, най-евтиния iPhone 6 с вградена памет 16 Гб, е на цена 650 долара=1100 лв. в Америка .Телефона няма слот за външна SD карта, защото 1 Гб=2 долара=3,50 лева според Ябълката .Пазарната цена на 1 Гб микро SD карта=1 лв. .Ябълката създава монопол и печели пари .Продават телефон струващ 100 лв. на цена 1000 лв. и клиентите се радват, защото не са запознати какво си купуват . Това е като да си купите БМВ със стоте проблема, но да се радвате на емблемата . Шарани пълно .
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До .Защото за неуки комплексари!
10
5
 
18
 
! Отговори
Димо преди 9 години
При такива посредствени показатели наистина им е нужно да създадат изкуствено илюзията, че телефона се търси. Ефекта на стадото винаги е работил и ще продължава да работи. Напред народе, на опашка пред магазините, че може и да не остане....каквото и да е то... :)
9
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки ден четем за тази сатанистка марка,даже кралското семейство които са най големите сатанисти и окулисти направиха реклама на ябълката на сатаната,разчитат на незнанието на младежта,правят марката модерна,не я купувайте
8
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
логото символизира отхапаната от *** ябълка и триумфа на сатаната,за бога братя не купувайте
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 4 Да! Купете си символа на християнския "бог" - пъпеша!!! Защото всички, вярващи в небесен татко, са абсолютни пъпеши... А колкото до отхапаната ябълка, идеята е, че тя е символ на знанието и Apple се майтапят със суеверието на такива като теб, като са си избрали такова лого.
6
14
 
12
 
! Отговори
. преди 9 години
Не знам защо продължавате да твърдите, че един айфон струва хиляди левове. Цената е 200$, което според моите скромни математически способности е 300лв.
5
11
 
27
 
! Отговори
losHo преди 9 години
който може да си позволи айфон, да го взема ! уникален телефон на фона на другите марки !има си и доста минуси., но си заслужава! ако нямате пари за айфон, съветвам ви да си вземете нокия с уиндоус. Уидоус е по-добре от андроид, върви гладко като айОс, а с нокия ще имате и безплатна навигация за цял свят с нокиямапс.
4
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не купувайте символа на сатаната Apple ,купете си друга марка но не и тази,те разчитат на вашата немарливост
3
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пък после разправяйте ,че били *** и никой не ги купува,само за комплексари...
2
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цена от 1600 $ или 3 хилядо лева за телефон и то без ДДС е тотален абсурд и глупост.
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пък после разправяйте, че било криза и нямало пари за заплати. Хората вече се чудят какво да си правят парите и какви глупости да си купуват.