Златният Apple Watch може да струва $4-5 хил.

За версията от неръждаема стомана трябва да се бръкнем 500 долара
5 ное 2014 17:25,
17
Златният Apple Watch може да струва $4-5 хил.
Снимка: архив Ройтерс

Въпреки че Apple обяви, че базовият модел на новия ѝ смартчасовник ще струва 350 долара, компанията мълчи относно цените на останалите модели.

Нова информация обаче предполага, че версията от неръждаема стомана ще струва от 500 долара нагоре, а златната – между 4 и 5 хил. долара, пише Gizmodo.

Информацията идва от вътрешни източници в Apple чрез френския уебсайт iGen.fr. Според MacRumors досега сайтът е предоставял достоверна информация, включително и точните размери на iPhone 6 и 6 Plus.

Смята се, че цената от 350 долара се отнася за алуминиевия часовник на модела. При това положение сумата от 500 долара изглежда напълно възможна за версията от неръждаема стомана.

Цената на златния модел, разбира се, зависи от това колко злато има в него, но сума от порядъка на 4-5 хил. долара със сигурност ще го пренесе в сегмента на луксозните стоки.

Също така източниците на iGen.fr твърдят, че Apple иска да пусне часовника колкото се може по-рано на пазара, въпреки че според други слухове дебютът на новия продукт ще бъде чак през пролетта на 2015 г. 

Още новини за технологии можете да прочетете в Investor.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: appleApple Watch
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Пффф преди 9 години
До АнонименНе бе, просто ти си от село ;)
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нещо много ми е гей
9
3
 
3
 
! Отговори
hst преди 9 години
Като гледам снимките, тоя часовнки прави всичко друго, освен да показва часа...
8
2
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
Имам предвид стока, която се предлага на разсрочено изплащане
7
3
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
Нещо, което може да се закупи на кредит няма как да е стока на лукса!
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако толкова искате да имате часовник, вземете си един обикновен Ситизен или Сейкоза цена под $200 - ще ви изкарат цял живот.За телефон, който ще се скапе (технически или морално)за 3 години, един Андроид независимо откъде на цена около $100 е супер.Не си давайте парите за глупости, като завъртите 70 лазарника ще се чудите откъде пари за лекарства.
5
2
 
16
 
! Отговори
... преди 9 години
Всячески се опитват да го изтъкнат като моден и модерен аксесоар. То не бяха снимки на корицата на Vogue, не бяха промо събития и т.н. Но 5К$ за златен часовник не бих дал, дори и да имах няколко млн. евро. Като изключим златото, останалото струва не-повече от 60$, а след 2 години ще е неизползваем този часовник. Всички тези умни часовници, било то с iOS или Android Wear не трябва да са повече от 300-350$ заради краткият им живот. А като дизайн Moto 360 и LG G watch R са най-красиви според мен
4
4
 
8
 
! Отговори
hfdsfhsjk преди 9 години
Е да де, ама меката версия колко ще струва не става ясно.
3
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Боклукtova tvieto ime li e ili referentziata kum neshto drugo...?
2
4
 
13
 
! Отговори
dp преди 9 години
Що да не струва, и по-глупави дрънкулки сме виждали да струват и повече.Стига да има кой да ги купува, ако останат да чакат на практични тикви като менегладни ще си умрат.
1
3
 
33
 
! Отговори
Боклук преди 9 години
За 5000$ ще си купя оригинален швейцарски механичен Zenith от еBay, а няма да ги дам за часовник с няколко електронни компонента въртре за няколо долара.