Viber си взе българин за бос, открива офис у нас

В България ще е представителството за Централна и Източна Европа
24 авг 2015 09:45,
39
Viber си взе българин за бос, открива офис у нас
Атанас Райков. Снимка: Viber

Viber, едно от водещите в света приложения за чат съобщения, обяви назначаването на Атанас Райков за генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.

В момента Viber има повече от 600 милиона уникални потребители в света, като Централна и Източна Европа се нарежда в топ три на регионите в света.

Разширяването на бизнеса е част от стратегията на Viber за увеличаване на  потребителите си в региона. 

"Наблюдаваме изключителен ръст в държавите от Централна и Източна Европа и искаме да надградим постигнатото като въведем локализирана маркетингова стратегия и съдържание за милионите потребители на Viber в региона", заяви Марк Харди, главен маркетингов директор на Viber. 

Атанас Райков се присъединява към Viber след 10 години опит, през които той е отговарял за търговската стратегия по отношение на мобилните услуги и услугите с добавена стойност в телекомуникационна компания в България.

"Само за няколко години Viber се утвърди като услуга благодарение на високото качество продукти, които предлага и като марка с приятелско отношение", заяви Райков.

"Очаквам да допринеса за увеличаването на популярността на Viber в държавите от Централна и Източна Европа като  работим върху популяризирането на всички функции, които компанията предлага, както и да намеря подходящи партньори, с които да създадем интересни изживявания за местните потребители", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Viberатанас райков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
DSL преди 8 години
Успех Наско. Беше успешен в предишната компания, ще бъдеш и тук.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само WhatsappИЛИ КОНКУРЕНТЪТ МУ TELEGRAM
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А РОМ ли да вземе ?
27
1
 
25
 
! Отговори
bros преди 8 години
Успех, колега!Като всеки човек, който е стигнал на сериозна позиция, гледам и него здраво го храните, мат'реяла... Чудя ви се, откъде се излива тая толко злоба и лично нещастие...
26
4
 
3
 
! Отговори
Меринджей преди 8 години
А служителите на една компания пословична с високите си сметки за своите услуги през зимата ходят некъпани, полуголи, и връзките на на баджовете им са черни от мърсотия на врата.
25
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Whatsapp е доста по-добра алтернатива на viber
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do super kompetenti ,toyi ne e 1 balgarin v Viber,ima i drugi i na po dobri pozicii.
23
32
 
7
 
! Отговори
булгар преди 8 години
да вземе да се обръсне, белким заприлича на човек малко
22
5
 
6
 
! Отговори
До 21 преди 8 години
И като нямаш интернет к'во правиш? А да, май ти трябва все пак мобилен оператор.
21
4
 
9
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
Успех!И да носиш картички от Минск/където е централата/.
20
0
 
16
 
! Отговори
аха преди 8 години
@21 За да ползваш вайбър пак ползваш услугите на мобилните оператори. Те отдавна са се усетили, че трябва да взимат пари за интернет, не за телефония и SMS-и. И го правят.
19
5
 
20
 
! Отговори
аха преди 8 години
@20 Аз и сега като искам да прекарам време с някой, отивам в парка да пием по бира - обаждам му се по вайбър или му пиша във фейсбук примерно ;) Хората, които имат нужда от физически контакт, винаги ще го намират. Технологиите помагат на хората да се свързват. Като гледаш в автобуса как някой гледа нещо на телефона и се усмихва - в този момент той изпитва емоция, свързва се с друго същество. Било то с фейсбук или вайбър.
18
4
 
40
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
Харесвам новите технологии, но не ми харесва влиянието им върху хората! Преди за да се видиш с някой и да си кажете 2 приказки, излизахме в парка, на кафе, където и да е! Сега цъкаш едно копче и говориш и виждаш всеки! Не казвам, че е лошо, но някак си се изгуби физическия контакт между хората... Всеки посърва снимка във фейса за да покаже какъв патрон е... Мерси!
17
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
уникални потребители ?!?
16
11
 
5
 
! Отговори
dp преди 8 години
Предполагам това е бъдещето но специално тоя райбер се наложи да го изтрия от всичкиустройства на които го бях сложил.Поведението му е на злокачествен троянец (под андроид); блокира всички приложениядокато не успее да докладва някъде какво прави човек по телефона. И при бавна мрежанавън - 64 kbpS - браузърът става неизползваемо бавен (над двойно го забавя повечето време).Спиране на viber не помага, изтриването да - не помня дали и на ръка не търсихнякакви остатъци да махам докато миряса.
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Корпоративни Бла-БлаАми, недей да го ползваш вайбъра щом не ти харесва...не ползвай и скайп- и той вече е пълен с реклами...и никакви изживявания не ти предоставя...Или за теб преживяване е, когато комуникираш с някой...да изскочи една шведка по бански...че да ти е по-интересно :)
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 9И какво?На всеки бизнес целта му е да генерира печалба.И кой е този, който решава, че компаниите вече са спечелили достатъчно, че трябва да спрат да го правят?Хаха, защо да сме наивници- това е свободен пазар, man. Или имаш нужда от нещо и плащаш за него или не?Аман от потребители, които мислят, че нещата, особено софтуерните продукти растат по дърветата...и естествено, те не би трябвало да струват пари :)
13
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей хора това все пак е една положителна новина, все пак нещо се случва, откриват се работни места...и т.н., на фона на това кой убили, нещастие в...порой в..., това е света, огромни корпорации, глобализиране на бизнеса. Български бизнес да има е чудесно, но все пак топлата вода отдавна е открита и няма как да станат чудеса.
12
2
 
12
 
! Отговори
До 9 преди 8 години
Ти не ги мисли тия корпорации, те са си взели парите предварително и отдавна от наивници като теб.
11
13
 
11
 
! Отговори
Спартак преди 8 години
Само откровенни наивници, свръхоптимисти и хора с къса историческа памет игнорират добрата стара поговорка "Не се радвай на младо прасе и нов началник, че не знаеш каква *** ще излезе"