Apple махат гнездото на слушалките от iPhone

Всички те стават ненужни, притесняват се потребители
7 яну 2016 09:52,
56
Apple махат гнездото на слушалките от iPhone
Снимка: Reuters. архив

Стремежът на Apple да направи iPhone по-тънък отвсякога вероятно ще вземе нова жертва - гнездото за слушалките.

Източници от снабдители на Apple твърдят, че iPhone 7 и iPhone 7 Plus няма да имат жак за слушалки. Вместо това потребителите ще слушат музика безжично.

Така Apple би пратил традиционните слушалки в историята, а за производителите на слушалки ще се отвори нова пазарна ниша.

Хората обаче не са доволни. В интернет вече доби популярност петиция срещу идеята. "Apple ще направят всички слушалки ненужни", пишат потребители в Twitter. Други пък се притесняват, че нововъведението ще увеличи значимо отпадъците в глобален план.

Безжичните слушалки не са нещо ново. Практиката обаче показва, че най-вероятно от Apple ще заложат на нов стандарт, което ще направи вече съществуващите Bluetooth устройства несъвместими с телефоните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: iPhoneappleслушалки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
МозАк преди 8 години
До Анонимен Научи се да пишеш, ***!
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОКАЗАХА ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЛЕФОНИ СА ВРЕДНИ. НИКОГА НЕ ГОВОРЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 15 МИНУТИ НА ДЕН. НЕ ОСТАВЯЙТЕ В БЛИЗОСТ ДО СЕБЕ СИ ТЕЛЕФОНА КОГАТО СПИТЕ. ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ГО! СЪЩО ТАКА ИЗКЛЮЧВАЙТЕ И РУТЕРА! ВИСОКО ЧЕСТОТНИТЕ ВЪЛНИ С КОИТО ВИ ОБЛЪЧВАТ АНТЕНИТЕ ОТ БЛОКОВЕТЕ ВИ УБИВАТ БАВНО НО СИГУРНО.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ай фон, ай стоун, ай сиктир с тия ***, далеч по интересен начин има човек да си похарчи кинтите, независимо много или малко, отколкото да си купи това недоразумение, с което дори орехи не можеш да трошиш. Това обаче на промитите мозаци не може да се обясни и затова за всеки влак си има пътници, дори и за ай сиктирския
34
0
 
6
 
! Отговори
:-) преди 8 години
До Анонимен 36Гризнатата ябълка е символ на първородния грях на Адам, комуто е било забранено да яде от дървото на познанието. Точно тогава Адам за пръв път разбрал, че е гол и че всъщност е бил щастлив, защото не е знаел колко е нещастен :-)
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е,щом от гъзария сте решили да си облъчвате мозъка с безжични слушалки, ваша си работа. После, като ви покълне някой мозъчен тумор, дори да решите да съдите Apple, ще сте мъртви много преди решението на съда, а мозъчните тумори са кофти нещо. Накрая вече не си себе си.
32
0
 
4
 
! Отговори
Samsung Note forever преди 8 години
Аз съм почитател на гроздето, а не на ябълките. Безкрайно доволен съм от моя galaxy Note III и когато един ден реша да си купя нов телефон.. знам, че той ще е новият Note 4 iили 5 или който там подред е излязъл.
31
1
 
14
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Винаги съм се дразнил на безмилостната, и доста безсмислена офанзивна политика на Епъл... Клиентите не знаят какво искат, ние знаем по-добре от тях, и ще им го дадем! Как може, заради подобна философия да има мишка само с един бутон, и въобще режат си функционалности, като ненужни, просто ей така, защото си решават, че не трябват! Ама то и Епъл не ми трябва, всъщност!
30
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 39 - дразни ме безсмисленото хейтване, а не мнението и мисленето на другите... дразнят ме нещата от които няма полза, вместо да се коментира положителното и отрицателното от тези промени, които може и да не се случат се хейтва кой колко пари дали и кой е зомби или не... но явно наистина както един коментар по- долу гласеше, жични или безжични са слушалките пържат мозъците... явно тук са се събрали масово хора със слушалки, ако ме разбираш, затова и няма смисъл да коментирам повече...
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 35 - не ме интересува, просто се дразня на безсмисленото хейтване - не харесвам едно нещо и не се опитвам да убедя всички колко е лошо, скапано, безсмислено и скъпо... просто не го ползвам и не занимавам хората с това... всеки е преценил какво и как да го ползва и срещу каква сума... народът правилно е казал "за всеки влак си има пътници". дразни ме хейтването и коментирах, но явно наистина злобата е по-силна от трезвата мисъл...
28
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до анти епълитеколко повече са отрицателните вотове, толкова повече се потвърждава написаното в коментара... лузъри
27
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зомбирането не е шега работа... Питай някой от феновете на марката, защо му е този скопен телефон и ще те гледа умно, поне 5 минути, докато се сети, какво да ти отговори... :))
26
15
 
7
 
! Отговори
айфон фен преди 8 години
ами който има дава 2000 за айфон, който няма ползва леново, разни хуйвей или лг или друг китайско-тайвански шит за 200 лева и хейтва всичко и всички с айфон, щото 2000 изкарва за половин година... изконна черта на бедните е злобата... самсунг и те са по 2000 лева, а са по- сдухани и от най-сдухания епъл продукт, но никой не плюе тях .... комплекса на бедния българин си е комплекс...
25
13
 
5
 
! Отговори
до анти епълите преди 8 години
абе момчета и момичета, които никога, ама никога няма да ползвате продукт на епъл, и тези дето сте се "отървали"... чудно защо ви интересува какво се случва с тези продукти и техните потребители... или гроздето е кисело, щото е високо... явно всеки втори на земята е сноб, *** и турбигъзар, щото ползва продукт на епъл... не защитавам и пропагандирам нищо, просто отбелязвам, типичната бг черта да хейтваш нещо, което уж не те касае... ай със здраве
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Taka e koito kupuva ime ane opredelen produkt s kakvo e po dolu napeimer lenovoto a za bravix ne struva 1000 evro davaite xiledarki balaci
23
1
 
7
 
! Отговори
Cartman преди 8 години
Поразчетох се из интернет и се оказа, че доста хора имат проблем с bluetooth и не могат да го свържат с колите си. Отговора не епъл е бил, че за тях проблем няма и да си купели нови коли хората! В същото врене не е позволено да се върнеш на стара операционна система, в която ти е работел bluetooth. Така че ти плаща една торба ари за устройство, което ще ползваш, както на епъл им кефне. Утре ще ти премахнат възможността за телефонни разговори ако не платиш 100 долара например!
22
0
 
2
 
! Отговори
Cartman преди 8 години
След обновената операционна система Bluetooth на айфон 6с вече за нищо не става. Не засича устройства а тези, които го засекат им казва, че не са съвместими. Оставих го за сервизиране при оператора, след като това ме посъветваха да направя от епъл съпорт. Сега глеам, че ще ми го върнат защото нямало повреда и е в реда на нещата да не ти работи Bluetooth. Когато отидох да го оставя в офиса на оператора продавачките бяха много очудени защо не си ползвам слушалките със жица като говоря в колаа!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблема на безжичните слушалки е че и те работят с батерии и трябва да ги зареждаш. Аз лично слушам много музика от телефона си на слушалките, така, че за мен е безумие ако махнат жака за слушалки.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са слухове, пускани от самата гнила ябълка да сондират мнението на зомбитата си
19
2
 
1
 
! Отговори
Ебач на Анонимници преди 8 години
До АнонименТи от тези които лъскат бастуна по цял ден и цяла вечер ли си?
18
1
 
7
 
! Отговори
Джобс Умря преди 8 години
Джобс Умря и тея почнаха да си правят мизериите, стиф не би го одобрил това нещо,Ама той е умрял ***