Messenger грабна нови 100 млн. потребители за 3 месеца

Приложението вече има 800 млн. активни потребители месечно
8 яну 2016 11:37, Бойчо Попов
5
Messenger грабна нови 100 млн. потребители за 3 месеца
Снимка: pixabay

 Операторът на най-голямата в света социална мрежа Facebook Inc. обяви, че неговото отделено преди две години като функционалност от мрежата чат приложение Messenger вече се използва от над 800 млн. активни потребители месечно.

Успешният ръст на потребителската база екипът на калифорнийската компания отдава на новите екстри и промените, които се случиха с Messenger през миналата година. През последните 12 месеца Facebook добави редица екстри към приложението си, сред които възможност за провеждане на гласови и видеоразговори, споделяне на местонахождение, GIF анимации и други. Hidden Field

Използващите Messenger са се увеличили с цели 100 млн. в края на 2015 г. спрямо последната статистика от септември същата година. WhatsApp, което също е собственост на Facebook, има над 900 милиона активни потребители месечно.

За 2016 г. екипът зад Messenger обещава нови иновации, като сериозни усилия ще бъдат насочени към развитието на дигиталния виртуален асистент М, за който се очаква да може да извършва редица дейности вместо потребителя.

Още технологични новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Messenger
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Чисто и просто всеки който ползва мобилното приложение на fb има Messenger - понеже ако не го инсталираш приложението не ти позволява да си пишеш с други хора.По насилствена инсталация не бях правил. После било успех че хората го инсталирали. Пълни ***.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На повечето ни е ясно защо се опитват да го наложат. Аз не го одобрявам и не го ползвам, но всеки има право на избор.По същата причина спрях да ползвам скайпа.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И без ТВ и телефон е по-добре
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До AskeЕми спирай си го бе, какъв ти е проблемът? Тъкмо няма да пишеш глупости по сайтовете.