Samsung отваря дигиталното игрище в Ню Йорк

Посетителите ще се докоснат до последните смартфони
24 фев 2016 13:07,
1
Samsung отваря дигиталното игрище в Ню Йорк
Снимка: Reuters, архив

Samsung отвори врати на своето 3-етажно дигитално игрище в Ню Йорк, носещо името 837 заради адреса си - Washington Street 837. Компанията подчертава, че това не е магазин, а е всичко друго - от културна дестинация до нов дигитален свят.

Потребителите няма да могат да си купят последните смартфони на компанията, но ще могат да ги пробват на място, да получат съвети, ремонти и да присъстват на различни дискусии с нейни експерти. Ще има много демонстрации, презентации, арт инсталации, както и VR Tunnel - специално място, което ще се разглежда само чрез очилата за виртуална реалност Samsung Gear VR.

3-етажната сграда няма да представя само мобилните устройства на Samsung. Имайки предвид че компанията е добре позната и на пазара на домакински уреди, сградата ще има и кухненска част, където водещи готвачи ще показват новите технологии, с които тя разполага.

Освен Samsung, Microsoft също наскоро отвори подобно помещение в Ню Йорк. И двете инициативи показват как технологичните компании се опитват да приемат модела на Apple за магазини - място, където продажбата не е водещото, а това потребителите да могат да се запознаят с устройствата от първа ръка. Samsung не копира точно този модел, но определено предприема подобен подход, позволявайки на хората да си поиграят с най-новите и устройства и джаджи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари