Galaxy S7 изненада с по-високи предварителни поръчки

Устройствата излизат на пазара в края на тази седмица
10 мар 2016 11:00, Елена Кирилова
19
Galaxy S7 изненада с по-високи предварителни поръчки
Снимка: архив Ройтерс

Технологичният гигант Samsung Electronics се радва на по-високи предварителни поръчки от очакваното на своите нови смартфони от серията Galaxy S7, които излизат на пазара тази седмица. Това обяви един от ръководителите на компанията, цитиран от Ройтерс.

Кох Донг-джин, президент на бизнеса със смартфони на Samsung, не разкри точни данни за броя предварителни поръчки, нито за целта за продажбите, която си е поставила компанията. Двата телефона ще излязат на пазара в Южна Корея и други пазари този петък.

Но Донг посочва, че Samsung очаква двата S7 да възстановят продажбите на Китай, най-големият пазар на смартфони в света. Корейската фирма изоставя спрямо конкурентите си на него, твърдят пазарни анализатори.

Новите смартфони са с малки подобрения спрямо предишния модел на Samsung, а това кара специалистите да прогнозират, че за първи път продажбите ще бъдат по-слаби от миналогодишните. За да отличи устройствата си, компанията заложи на обвързването им с очила за виртуална реалност - нещо, на което обърна голямо внимание в рамките на Mobile World Congress в Барселона тази година.  

Повече технологични новини можете да прочетете в Investor.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: SamsungсмартфониGalaxy S7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много мразя ей тия новите телефони като не може да им се сменя батерията
9
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като видя самсунг ми се повръща! мразя хамериканците, но ябълката е номер 1.
8
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо, тези телефони не са за люлински барманчета и сервитьорки, които ги изплащат цял живот. Това са телефони за хора, които знаят как да ги използват и които взимат заплати от рода на 3-4-5000лв. месечно. Аз имам S6 Edge Plus. Има какво още да се желае и то е изчистено в S7. Относно здравината- изпускал съм го на тротоара, на пода- няма и драскотина. За момента не мисля да го сменям, защото, като цяло, съм много доволен. А аз телефона не го използвам за игрички и за фукня...
7
7
 
10
 
! Отговори
samsung преди 8 години
Аз съм с S6 Edge,разликата идва от сглобката!Еднакви на прав поглед вътре!apple купува от samsung чипове!Винаги има на къде да се развиват gsm..ite.za 16г.що тел.смених разликата е ехе...........самсунг си е самсунг!производителност,батерия всичко е на max!
6
0
 
10
 
! Отговори
мда преди 8 години
Бих си купил (макар и по скъпо) ако има революция при батериите например 4 пъти по дълго издържаща батерия :) би ми харесало
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименаз имам едно сони на няма и година. Два пъти го изтървах и вече е тотално потрошено отпред и отзад. Писна ми за стъкларийки и пластмаси да давам кинти и си взех една нокийка 3310 от продавалника.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
na s seriqta hubavoto im e 4e sa po-kompaktni ot note-a
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм с Ноут- 4 и освет 1 РАМ отгоре не виждам нещо повече. Аз съм с Ултра НД дисплей с 3 ГБ РАМ, 8-ядрен процесор, 16МП камера със 4К видео и заснемане на бавен каданс. Не виждам какво да ме впечатли от седмицата на Галакси. Между другото не виждам какво повече има нужда да се подобрява при смартфоните. То тия процесори просто няма нужда да стават с по 16 ядра и незнам си какво още, дисплеите няма къде повече да увеличават пикселите, защото разликата ще се вижда само под микроскоп.
2
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нуждата за нов телефон идва първо от егото :) но иначе постоянно се вдигат изискванията към телефоните, защото постоянно се вдига разделителната способност на телефоните, приложенията стават все по-анимирани и детайлни, игрите и те. Това предполага повече инфорамция, която трябва да се обработва от телефона и ако искаш да не ти насича, да работи гладко с новите приложения ще трябва и да си купиш по-мощен телефон.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BURZUMпо принцип не трябва и само празноглав би твърдял обратното