IBM шеф си реновира дома за $200 000 – нищо работа!

И си е направил чуден оазис в градската джунгла
Обновена: 23 юни 2016 11:00 | 23 юни 2016 11:00,
19

Когато Брайън е купил дома, той е бил отблъснат от липсата на светлина в него. Ето защо залага на светли цветове навсякъде Снимка: Douglas Elliman


Една от градските къщи в датиращия от 1850 г. Gramercy парк се намира в сърцето на кипящ от живот и забележителни гледки град - Ню Йорк. Собственикът на една от тях, служител в IBM на висока позиция, който пожелава да бъде използвано само първото му име - Брайън, споделя пред Business Insider, че локацията е страхотна.
 
"Това е една чудесна местност, тъй като наред с красивите паркове отвън мястото е много тихо и спокойно, а само на 3 пресечки пък е една от оживените зони на Ню Йорк - ъгълът на Юниън Скуер, Бродуей и 5-то Авеню," казва Брайнъ.
 
Той е изхарчил близо 200,000 долара по ремонти в дома си. Пред Business Insider той споделя, че вдъхновението му идва от прекараното време в градове като Париж, Монако и Копенхаген, където е живял известно време. В снимките може да се види какъв е крайният резултат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: IBMНю ЙоркGramercy парк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Marie Claire преди 7 години
Всичко хубаво, ама с тая бяла кухня .. и едно кафе не можеш си пусна. То като музей вътре.
14
0
 
1
 
! Отговори
dobi преди 7 години
Когато тръгне някои да работи се се намира някои да пречи чудно мие едно докога некъдърници ще ни командват аз честно зе да ми писва простотията из малкия град краи няма дано за тия има работа колкото искат та да се наядат веднъж за винаги плюс сподвижниците им и данък спокоиствие се така да им върви за сметка на другите амин
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прилича малко на болница обаче по-лесно ще намира предметите които търси.
12
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Е не ми харесва,в тая къща бих изпитвал клаустрофобия, бих се чувствал като риба в консервена кутия. Че те тия стълби са изяли половината стая, пък и с тия колони по средата на стаята......
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дай Боже всекиму!
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като дизайнер хич го няма.
9
2
 
6
 
! Отговори
Глупости преди 7 години
Е то в България има хора, които правят по 100-200 хил евро на година при средна годишна заплата от 4-5хил евро.Средните заплати в Щатите за IT специалист са от рода на 80 000-90 000 долара. И това за обикновен *** без никакви отговорности. Мениджърите в големите компании взимат милиони годишно, така че тези 200 000 сигурно са му джобните пари.
8
4
 
3
 
! Отговори
бравоБЕ преди 7 години
Браво бе днес.бг . Чудна статия с чудно заглавие сте пуснали. Човек продаващ софтуер и хардуер за милиони долари на година, ремонтира качествено свой имот и го пуска за продажба,но с това заглавие го представяте по негативен начин.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на човека. Сега ще почне едно оплюване от комплексарите, които са толкова бездарни, че един пирон немогат да забият ама някой друг им е виновен, че са бедни.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казва са жунгла бе оууу
5
0
 
33
 
! Отговори
WTF????????????? преди 7 години
Толкова изкарва на седмица. Каква е новината? Ако сте журналисти, си задйте въпроса: Как български депутат (министър, премиер) с 4-5 000 лева заплата, притежава по-скъпи апартамент, кола и т.н. от шеф на IBM? Ако пък намерите отговора и го публикувате - цена няма да имате. А това, което сте превели е зле и за жълт женски вестник!
4
9
 
7
 
! Отговори
батка преди 7 години
За 200 000 долара, можеше да си купи апартамтн в центъра на София :) .... и да си го обзаведе от ИКЕА за още 20 000. А пък да не говориме какви апартаменти има в Слънчака за тези пари.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо, за Ню Йорк, 200 хил са джобни пари.Втори, човека сигуно носи отговорност за дейност която доставя компютърни процесори на половината свят. Заслужил си го е. Бори се и се труди, ама знае за какво. Прри възвишения социлизъм каква му е ползата на члвекеда се развива и труди, ори положение, че това дето ги има директора, съшото го има и чистача.
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брей колко много книги има човека. А в дома на бащицата, нашата пътеводна светлина, кралят слънце, вероятно се мъдри само винету.
1
3
 
26
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Къщата му струва милиони!Все едно на вашия апартамент, който струва 50 000лв да му направите ремонт за 2 000лв.

Спонсорирани публикации