Apple продаде милиардния си iPhone

Продажбите обаче продължават да отчитат спад
Обновена: 28 юли 2016 08:09 | 28 юли 2016 07:56, Веселина Йорданова
17
Apple продаде милиардния си iPhone
Снимка: архив, Ройтерс

Технологичната компания Епъл (Apple Inc) съобщи, че е продала над един милиард айфони от 2007 г., когато на пазара бе пуснат първият модел на този смартфон, предаде Франс прес.

"Миналата седмица достигнахме нов важен етап, когато продадохме милиардния айфон", каза Тим Кук, генералният директор на Епъл.

Той заяви на среща със служители на компанията, че айфонът е променил света и е станал важна част от ежедневието на хората.

Продажбите на айфони продължават да носят най-голям дял от приходите и печалбата на американската компания, въпреки че отчитат спад за второ поредно тримесечие. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: iPhoneappleТим Кук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чикън, това е просто твое мнение, че има по-здрави апарати. Не мисля че се цели някаква рекламна кампания на медии и подобни конспирации. Apple си плащат за рекламни кампании като всички други. И това може би е една от малкото компании на които не им трябва много реклама.Да продадеш 1 милиард телефона не е малко! Колкото и да го отричате, Apple успяха да създадат култ към продуктите си, и това не е заради зомбита или тайни рекламни кампании и медийна пропаганда а поради дизайн и качество.
14
2
 
7
 
! Отговори
Марто преди 7 години
На Запад да имаш айфон не е абсолютно никаква гъзария. Само в изостаналата ни комплексарска държава айфона е доказателство за социален статут. Относно това дали еппъл са номер 1: само този, който не е имал продукт на тази компания, може да твърди отбратното.
13
4
 
3
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Радвам се, че живееш там, където на никой не му пука. И аз искам така...В България обаче е въпрос на престиж да се фукаш и да демонстрираш някакви скъпотийки.А това, че могат да си го продават на голяма надценка - ок, ама защо реват всички медии как са на загуба или това е част от голямата рекламна кампания за новия айфон. Реклама, за която плащат всички айзомбита.Единственото, което е различно в айфона е управлението на рам-а. Всичко друго е същото на двойна цена. Пък и има по-здрави апарати
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** много се засяга на тема телефони. никой не ви кара да купувате на епъл, набутвайте се за евтините китайски *** които бачкат по три месеца мах.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чикън, не знам на кой явно му липсва самочувствие щом темата от смартфони отиде към самочувствие, че и коли даже. Аз живея на място където на АБСОЛЮТНО никой не му пука какъв телефон имаш. И пак ти казвам, това си е техен продукт. Слагат каквато искат цена. Който иска купува, който не - не. Не съм чул до сега на някой да му наложат със сила да купи iPhone. А вече са милиард продадените. Кофти, а?
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
8, и колко струва един нов андроидиот ве? Толкова колкото и iPhone. Само че след месец цената му е наполовина щото няма никаква стойност. Аз купувам един 6+ примерно за $500 и след година го продавам за $400+. Самсуняка след година (ако още работи) цената му би била $150.А верно сетих се, т'ва щото 'сички онея дето купуват Apple са *** овце.:D
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм побърксн фен на епъл, но понеже рсботя в сервиз за джсм-и, мога да ви кажа че има поне 30/40% разлика в качеството и използваните материали в сйфонитр и почти всички от китайските му "конкуренти".Вчера донесоха със счупен дисплей последния модел на хуаевей.Ами отвратителна пластмаса, с имитация на метал, със заден капак залепен, забележете, с "двойно лепещо". Няма такова менте, което да струва 600лв нов.
8
4
 
11
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
ХА-ха!Само те плащат патенти, само те имат разходи, само те имат дизайн, само те се развиват и "какво ли още не"....Със сигурност плащат патенти, защото половината хардуер го правят корейците...Купувайте си айфоните, фукайте се с тях, мен ме е жал за хора, на които самочувствието им идва от колата и телефона...
7
6
 
5
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Сигурно и Самсунг нямат разходи за патенти, технологии, но техните телефони са два пъти по-евтини и четири пъти по-добри! Че наглеците от Епъл откраднаха патента на Самсунг за дисплея.
6
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай *** от коментар 2 решил че реалната цена била 300-400 лев. Аве аланколу, ти смяташ ли колко разходи, патенти, дизайн и какво ли още не има около развитието на един такъв продукт? Или си решил че трябва да платиш само за частитеи сглобката в Китай?***, купувайте евтини андроидиоти най-добре. Така поне седите мирни
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чикън, това си е техен продукт. Ако искат и 1 милион процента надценка ще сложат. Теб никой не те кара да го купуваш, нали?
4
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе колкото и да пишете глупости,че скъп бил,китайци,японци,със тяхните технологий и т.н............Мерцедеса си е Мерцедес.....
3
4
 
8
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Да пробват с 1000% надценка, може и да им потръгне.
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Га падне до реалната си цена от 300-400 лева може да го купа.
1
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Китайците го начукват яко на технологичния гигант. Техните смартфони, отдавна задминаха американците по технически данни и екстри.

Спонсорирани публикации