Вместо: Хайде на бира! iBeer и пиеш... виртуално

Класация за най-безсмислените мобилни приложения
19 яну 2017 08:07, Златко Желев
12
Вместо: Хайде на бира! iBeer и пиеш... виртуално
Снимка: flickr

Да се бръснете, без наистина да се бръснете, да пиете бира, без наистина да пиете, екранът на телефона ви да изглежда счупен, без да е, докато натискате фалшиво копче и приемате фалшиво обаждане. Всичко това може да се случи със специално измислени за целта мобилни приложения.

Ако харесвате да се бръснете безрезултатно с часове, компютърни специалисти са помислили за вас и са създали приложение електрическа самобръсначка за Android. С него може да плъзгате телефона по лицето си, без да има никакъв ефект. Подобен технологичен продукт е създаден и за бира. Нарича се iBeer и с негова помощ може да се разхождате, "пиейки" картинка на бира от телефона си.

Ако пък имате желание да стискате пъпки, но нямате такива, апликацията Pimple Popper решава този проблем. Тя е за стискане на "виртуални пъпки" от екрана на смартфона.

Ако ви влече безцелното натискане на бутони, има и приложение за това, наречено "безцелен бутон". Създадена е и апликация за игра с виртуална тоалетна хартия.

Може би поне от приложението за фалшиви обаждания би имало някаква полза, ако програмирате "разговора" като извинение да се отървете от някой досадник.

Ако пък телефонът ви пък изглежда прекалено нов, не се отчайвайте – има приложение, благодарение на което екранът му може да изглежда счупен. Ако пък сте прекалено радостни, може да използвате Demotivational Pics, което да ви изпраща демотивиращи картинки, пише "Труд".

Ако искате да намерите непознати, които да гушнете, или да отбележите на кои места сте ходили до тоалетна – приложенията за това са Cuddlr и Plases I’ve pooped.


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Ааа Мерси преди 1 година
Ааа МЕРСИ iфоня отива директно в i00, но за да нямам такива разходи и главоболия не купувам наядени ябълки.
2
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
пак се почна оставам с впечатление радев да не бърникаш ти с твоята дее там да дразниш ех господи не си ли чувал че мие поддостинството това а доде си е огледал мразя да прявя това ама ако го направя какво ли става
1
1
 
6
 
! Отговори
МАЙНА преди 1 година
Тоя тумбак от бира ли е ? Не за бира е.Наздраве