Android или iPhone? Ето как да изберем

7 основни стъпки от Teenproblem преди да решите
8 фев 2017 16:00, Криси Табачка
51
Android или iPhone? Ето как да изберем
Снимка: Technobuffalo

По-голямата част от смартфоните са или iPhone или Android базирани, как ще решите кой телефон най-добре отговаря на вашия стил?
 
Следващите 7 стъпки ще ви покажат най-важните аспекти, които трябва да се вземат под внимание, преди да направите своя избор.
 
1. Опознайте разликите: Android и iPhone са подобни, но имат някои ясни различия

Обичате ли да променяте облика на телефона си във всеки един момент? Смятате ли, че можете да разчитате на приложенията които Google предоставя (Drive, Google Maps, Gmail и др.)? Ако е така, тогава помислете за закупуване на Android смартфон.
Харесвате ли нещата такива каквито са? Искате ли смартфон с безкомпромисно качество на изработка и premium дизайн? Смятате ли че можете да разчитате на набора от приложения (Apple Maps, iWork, iMessage) които предлага Apple? Ако е така, помислете за закупуване на Apple iPhone.
 
2. Изберете кой размер на екрана ви подхожда най-много

Предпочитате ли малки, средни или големи размери на екрана? iPhone се предлага в няколко стандартни размерa, 4 "(диагонал), като на iPhone 5S и SE или по-големите iPhone 6/6s и iPhone 7 (4.7" екран) и iPhone 6+/6s+ и iPhone 7+ (5.5 " екран).
От друга страна, Android устройства се предлагат в различни размери, вариращи от компактен, като например Motorola Moto G (4.5" екран ) и големи, като например Nexus 6 (6" екран).
 
3. Преценете дали хардуерът е по-важен за вас

Искате ли бърза скорост на обработка и камера с много мегапиксели? Можете да помислите за закупуване на Android смартфон от по–висок клас или на iPhone 7+.

Останалите стъпки можете да прочетете в Teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
19
 
36
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
гръмни се! кой нормален ще си купи ифонь бре!