Facebook ще ни пуска реклами и в приложението си за съобщения

Рекламодателите ще ни заливат още от тази седмица
12 юли 2017 12:43,
13
Facebook ще ни пуска реклами и в приложението си за съобщения
Снимка: архив, Reuters

Facebook препотвърди намерението си да започне да печели от Messenger в глобален план. Късно във вторник компанията обяви, че ще пусне реклами в чат приложението си в целия свят чрез експанзия на сегашните тестове, които извършват в Австралия и Тайланд.

Това каза в технологичния си коментар в рамките на „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria.

„В бъдеще, когато потребителят кликне на реклама, тя ще го пренасочва към място, избрано от самия рекламодател. Избрана група рекламодатели ще могат да пуснат рекламите си още тази седмица, докато в следващите няколко седмици ще се присъединят още фирми", допълни той.

Още по темата, както и поглед към обградената със скандали, но може би намираща светлина в тунела Uber, вижте във видеото в Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: съобщенияFacebookреклами
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Манафов преди 6 години
Жане, ако четеш това, знай, че много ми Аресваш!
11
1
 
0
 
! Отговори
Манафов преди 6 години
Аз пък си чатя само тук. Тук са всичките ми аркадаши от малцинствата с които обменяме идеи и емоции, как ще се таковаме едни други.
10
0
 
0
 
! Отговори
345 преди 6 години
До LannisterПрав си, винаги можеш да го активираш наново и всичко си стои - съобщения, приятели и т.н. Между другото, в "Adam Ruins The Internet" е добре разяснено защо фейсбук е безплатен и какво следи на потребителите и тн.
9
0
 
4
 
! Отговори
Lannister преди 6 години
фейсшит не може да се изтрие, а само да се деактивира акаунта. Поне последно така беше, когато правих тва упражнение, информацията винаги се съхранява при тях.
8
0
 
5
 
! Отговори
345 преди 6 години
От февруари насам ползвам Wire - има всичко, което и Skype/Viber/Watsapp, но не е шпионска. Преди това ползвах Telegram, но там няма опция за видеочат. Проблемът е да убедиш приятелите си и те да инсталират новата програма. Facebook-а в края на гимназията го изтрих. Колкото и да трием и да слагаме нови непознати програми, няма да сме напълно защитени, но предпочитам така, отколкото да храня някакви милиардери.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новият бутон появили се вече и у нас? Казва се Hello и замества бутона poke.
6
0
 
5
 
! Отговори
Дсе преди 6 години
За да изпращам и чета съобщение трябвало да инсталирам месинджъра. ОК - натискане горе в дясно, където са настройките на браузъра, избиране "заявка за настолна страница", опресняване и натриване носа на алчньовци.
5
0
 
15
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
Фейсбук го използвам като електронна поща, но ако толкова настояват ще го изтрия. Тя алчността ще си ги погуби.
4
1
 
11
 
! Отговори
dotchko преди 6 години
До zeusИ аз го мисля това вече. Станаха прекалено досадни и за мен дори.
3
2
 
18
 
! Отговори
Доволен преди 6 години
Акаунтът го изтрих преди година и половина. Имах 400 приятели. Сега ги виждам на живо. Facebook подменя чувството за комуникация. Мислиш, че комуникираш, а всъщност седиш сам в къщи и цъкаш по екрана. Отделно всичките глупости, като следене, реклами и неправилна употреба на лични данни. Тепърва се разработва система за следене на разширяването на зеницата чрез камерата. По този начин съответната програма ще разбира какво ви харесва. Тогава бягане няма да има. Просто няма да ви се излиза. Успех.
2
2
 
21
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Минаваме на алтернативни месинджъри без реклами.
1
2
 
20
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Месинджъра отдавна съм го махнал, така като гледам скоро ще затрия и Фейс акаунта.