Дигиталните отличия на България отново търсят най-добрите кампании

Това е третото издание на престижния конкурс
25 сеп 2017 16:10, Василия Пейчева
5
Дигиталните отличия на България отново търсят най-добрите кампании
Снимка: IAB MIXX Awards

IAB MIXX Awards отваря отново врати за кандидати, които искат за покажат най-добрите дигитални постижения, създадени и реализирани на българския медиен пазар в периода ноември 2016 – ноември 2017 г.

Това е третото издание на престижния конкурс, който все още остава единствената платформа, която дава възможност да бъдат представени и отличени най-добрите практики в дигиталния маркетинг у нас. Наградите се провеждат по лиценз на световните MIXX Awards и се приемат като най-категоричния показател за успех в света на дигиталните кампании.

Тази година категориите, в които кандидатите ще могат да премерят сили, са почти двойно повече от миналата и обхващат много по-широк спектър от възможности за измерване на ефективност и резултатност на една кампания. Категориите и критериите към тях, както и досега, се определят от членовете на журито, които „притежават“ по една от тях и дефинират  условията за кандидатстване.

През 2017 г. кандидатите в IAB MIXX Awards ще могат да се борят за 13 различни приза в категориите – Lead Generation, Engagement, Brand Awareness, Campaign effectiveness, Effective use of data, Brave, Branded content, Video, Mobile and Apps, Search Engine Marketing, Social, Landing page и Display & Rich Media Ads.

Само през миналата година близо 100 дигитални кандидатури мериха сили в седем категории. Очакванията са тази година броят им да е двойно по-голям.

Формата за кандидатстване е отворена до 6 ноември, 2017г. (понеделник), а церемонията по награждаване на победителите ще се състои на 23 ноември 2017 г. в София.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а булсатком на трети приемник си губят по един транспордер или нарочно го правят ми господа давам ви още малко време и познаите дали ще ви платя то пък голяма работа сте кои знае чия отрепка се ползва но да е жива издрава оператори бол не съм се венчал за пари първи ма работа от две години аман
4
1
 
0
 
! Отговори
X преди 1 година
казва се цифрови, а не дигитални, вземете да го научите тоя вашия роден език най-накрая!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е хубаво място, да имаш отдаден екип, само на твяота компания, която развива дейността си в чужбина, защото просто, в България, запалатите са 3-4 пъти по-ниски, а няма проф. съюзи, законите се ментят лесно, служител е абсурд да те осъди, защото не може да си позволи и свестен адвокат ... ей такива ти работи.
2
0
 
2
 
! Отговори
IdimoBot преди 1 година
ще Ви откраднат идеите...не се лъжете.
1
1
 
2
 
! Отговори
Кирозила преди 1 година
Я боко!