Кой иска PlayStation 4 Pro + VR шлем?

Гласувайте и спечелете комплект за гейминг във виртуална реалност
29 ное 2017 11:30, Боряна Павлова
11
Кой иска PlayStation 4 Pro + VR шлем?
Снимка: HiComm

Технологичните продукти са нещо, с което живеем всеки ден и едва ли има човек, който да няма мнение за това кои са най-добрите от тях.

Сега, за поредна година, е ред на вас – потребителите – да дадете своя глас в инициативата на HiComm и да определите кои джаджи заслужават титлата " Най-добър".

На glasuvai.hicomm.bg мнението на публиката е това, което ще отведе някои на върха и ще им сложи печата на победители в тяхната категория.

А после – внимание – някой от гласувалите ще спечели PlaySation 4 Pro, плюс PlayStation VR и PlayStation Camera, за невероятно гейминг изживяване във виртуална реалност!

Подбраните от журналистите на най-популярната технологична медия у нас продукти са разпределени в няколко категории. Отчетените като най-добри в своя клас смартфони, фотоапарати, озвучаващи продукти, лаптопи, улрабуци и телевизори са номинирани според техните качества. Последната дума обаче принадлежи на публиката и тя може да бъде дадена само на glasuvai.hicomm.bg. Там ще разберете повече и за страхотната (тройна!) награда.

Веднага след като дадете гласа си, остава само да се регистрирате и вече сте в играта. Ако искате да запишете името си повече от веднъж, можете да поканите и свои приятели – на всеки трима регистрирали се, получавате втори запис на собственото ви име и увеличавате шанса си за наградата.

Гласуването продължава до 01.12.2017. Всичко е във ваши ръце – нужно е само да идете на glasuvai.hicomm.bg и да покажете кой според вас е лидер във всяка от най-популярните технологични категории.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Неанонимен преди 1 година
Играта е истинска и шансът да спечелите също. Организира се всяка година, няма уловки, не се изпращат смс-и и не се плаща. Необходимо е единствено да гласувате онлайн за най-добри продукти, филми, сериали, игри... за 2017 г. Нищо повече.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
VAR има още година две. В момента е в печката и усещаме аромата, текът ни лигите, но трябва още половин час. Като на баба ти кекса за Коледа.
Сега още има прекалено много жица и сензори, а да не споменавам, че това нещо тежи малко повече.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Mноо Яко !
7
1
 
1
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Не разбрах ,парите през кой прозорец да ги хвърля?

Комисар Иванов,нали?
записвам си
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На сайтове без телефони за връзка ще им повервам...ама някой друг път... Пробвайте пак...
5
3
 
0
 
! Отговори
oт Cиднeй-Aв$тpaлия преди 1 година
Абе не виждате ли че цялата статия е да се направи импресия на световно безизвестен български пробит сайт в който ако погледнето от долу до горе са рекламни статии, сякаш някой е взел папка СПАМ на мейла ми и е превел от англйски всеки спамерски емаил като статия и го е постнал в въпросния изммекярски "сайт" пълна трагедия
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мерси, но оправете първо резолюцията и свалете цените.
Идеята е много добра, но се вижда зле.
3
0
 
1
 
! Отговори
Само внимавайте! преди 1 година
Да не спечелите всички и да си платите доставката....
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой върза ли се вече ? Това ми звучи малко като СМС "Здравейте вие печелите Мерцедес. Ако сте достатъчно глупав за да повярвате пратете СМС на номер не знам какъв си".
1
4
 
8
 
! Отговори
.. преди 1 година
Платена публикация или скрита реклама?