Мъск успя да продаде над 30 хиляди шапки

Средствата отиват за дейността на The Boring Company
11 дек 2017 22:08, Бойчо Попов
7
Мъск успя да продаде над 30 хиляди шапки
снимка: The Boring Company

Не беше нужно много време за изпълнението на тази мисия. The Boring Company продаде над 30 хил. шапки, за да финансира своята мисия, обяви основателят на фирмата Илон Мъск в Twitter, цитиран отTechCrunch.

Бройката е двойно по-висока от обявеното от Мъск преди три седмици. Производството ще бъде ограничено до 50 хил. шапки, така че ако набраната инерция не изчезне, скоро всички бройки ще бъдат изчерпани.

The Boring Company започна да предлага модела на 18 октомври. Черната бейзболна шапка струва 20 долара, а всички събрани от продажбата ѝ средства ще отидат за The Boring Company. Фирмата разработва икономически ефективни начини за прокопаване на тунели за транспортиране. Макар че работи с властите в САЩ по някои проекти, The Boring Company твърди, че разчита предимно на частно финансиране.

Мъск написа в Twitter, че следващата стока, която ще предложи The Boring Company, е огнехвъргачка. Шегите на предприемача не приключиха дотук. По-късно той написа, че на всеки 5000 дни купувач на Скучната шапка, както се казва продуктът, ще я получи с автограф от доставчика.

 Още подобни материали четете в Investor.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз не се ли предполагаше да продава автомобили, не шапки!
6
4
 
4
 
! Отговори
Tusk преди 6 години
Ееее, най-накрая да успее да произведе нещо, което вече е продал. Както се казва - малка стъпка за Мъск, голяма минавка за всички нас. Очакваме свежи идеи догодина - като например заселване на обратната страна на Луната със съответно ориентирани, отклоняване на полета до Марс с прекачваме през Венера и други такива - стига да има бюджет гласуван от Сената! :-)
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е уникален ;)-Ще намери държавно финансиране или балами дори за пилотирани полети до луната до март 2018...
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво е, че има статия за това, но Мъск каза, че всеки 5000-ден купувач ще получи шапка с автограф, и не се шегува за това. А иначе - Make Boring Great Again!
3
1
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Саркастичен е спрямо себе си. Причината е дългото чакане за получаване на Тесла, понякога с години, поради многото поръчки и липсата на средства за производство. Същото с шапките - продаваме ги преди да сме ги произвели и като получат неочаквано много поръчки ще трябва да чакаш 5000 дни, за да си я получиш.
2
1
 
7
 
! Отговори
м даа преди 6 години
"На всеки 5000 дни , купувач ще я получи с подпис" - тук съвсем не разбрах къде да се смея, но за всеки случай :"Ха-ха-ха"
1
0
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Последно коли и косм кораби ли ще прави или шапки