Достатъчно нависоко ли е Зукърбърг? Все пак е на възглавница

Шефът на Facebook седеше на нея при изслушването му в Сената
11 апр 2018 13:45, Елка Василева
23
Достатъчно нависоко ли е Зукърбърг? Все пак е на възглавница
Снимка: Twitter

Изпълнителният директор на Facebook Марк Зукърбърг беше изслушан в американския Сенат пред 44 сенатори, като през петте часа той седеше на кожен стол, на чиято седалка имаше още една дебела черна кожена възглавница.

Допълнителният "повдигач" беше почти незабележим, тъй като по цвят и форма почти изцяло съвпадаше със стола, на който седеше високият 170 см шеф на Facebook.

Всеки път обаче, когато Зукърбърг се навеждаше или помръдваше на стола, възглавницата се поместваше, поради което камерите успяха да я забележат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е те пък играха пържоли скари пушат оле празник то една игря
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бе то сигорно е от това че левски би и бебетата се разхождат.тия дербита не ме интересуват това нее нито мач нито дерби чудя се са мо що им клекнаха.то без шест играча явно белчев трябва да мисли за втори отбор ето лудогорец имат а и през три дена напрежението е яко
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто създадоха вифито некои само муфта признават.Господа училището е до вас пет мрежи има свободни
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е нависоко искам да се спре полятизирането във феисбук.Честно казано не ме интересува но гледам господа се опитаха да я наслагват ами господа не всеки се интетесува от това което вие пишете сложили сме вида работите а не да пишете глупости които не ни интересуват
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 6 години
Изключително състоятелна и смислена статия! Защо не напишат че се прави опит да бъде цензуриран и подчинен на ''нужни мерки'' ФБ, като го свръзват с ''Руската намеса'' в изборите чрез ''изтичанеТО на данни''...Конкретни доказателства И по тази мега тема ОЩЕ няма, а 95% от тези 'полит.опасни лични данни'' са лайкове на кученца, селфита и тривиални коментари без полит. послание или тежест ! Изглежда че ФБ съдърж. ще бъде политизирано със цел да може да бъде цензурирано ! Всичко про-Ръшан ще е аут!
8
1
 
4
 
! Отговори
до 7 Българина преди 6 години
Какво искаш да кажеш, че хванали VW и нищо. Глобата им е +/- 15 милиарда и ще си я платят, ако не са я платили вече. И на това ако му викаш нищо.Коректно ще бъде сега европейската комисия да вземе предвид броя на потребителите на ФБ в ЕС и в предвид печалбите от реклама, да ги глоби с тая сума.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма глупост!Искате да кажете че 170 см е нисък ръст? Или иската да кажете, че на тоя стол не трябва да седят жени, тъй като при тях средния ръст е там някъде, ако не и по-малко?
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега да го одрусат едно хубаво и солено с няколко стотин милиона долара. извинения не ядем!
5
4
 
8
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Хванаха фолксваген че е лъгал за 10 млн коли нищо, тоя продава лични данни нищо, хванаха че подслушват меркел, нищо...... Що си мисля че при ссср някак си контрола и наказанията бяха от едната страна на барикадата... ако в добре че фирмите не са руски, вече щяха да са нападнали Русия
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква невероятна фейсбук драма, дами и господа!
3
9
 
1
 
! Отговори
Володя преди 6 години
И аз нося токчета, ама съм "властелина на света', както е казал дедо Ванго.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Хахаха Признал си е и. Мултимилионерчето /170 см/ му е на оня работа. това ще отмине , клюкарника Фейсбук ще си остане и кво . Демонстрация как се грижим за хората. Нищо не им даваме, само взимаме но ги пазим Егати мъглата
1
8
 
14
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
170-см. Та тоя мeндил си е имал нужда от възглавничка на стола, иначе да не са го забелязали сенаторите