Зукърбърг: Съжалявам за изтичането на данните!

Николай Кръстев, Bloomberg TV Bulgaria, пряко от Брюксел
Обновена: 23 май 2018 14:54 | 23 май 2018 14:11, Екип на Bloomberg
11
Зукърбърг: Съжалявам за изтичането на данните!
Reuters

Марк Зукърбърг каза, че съжалява за изтичането на личните данни на европейските потребители на изслушването си пред европейските депутати в Брюксел. Информация от там предаде Николай Кръстев в пряко включване от Брюксел по Bloomberg TV Bulgaria. 

Председателят на ЕП Антонио Таяни призова Марк Зукърбърг да уважава европейските институции и техните представители, когато му бъдат задавани въпроси.

Зукърбърг определи европейците като важни партньори на международната общност.

„Технологиите трябва да ни свързват още повече. Ще разследваме всички фалшиви профили, които са създадени поради финансови, а не политически мотиви“, категоричен беше той.

Трябва промяна в рекламата и тя трябва да бъде направена още по-открита, така че да не създава напрежение сред потребителите на Facebook, подчерта CEO на социалната платформа.

Тук изслушването ще бъде по-кратко, отколкото в САЩ, и ще трае около час. Поне засега няма напрежение, предаде пратеникът в Брюксел на Bloomberg TV Bulgaria Николай Кръстев.

Целия коментар вижте на  Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е интересно ако Фейсбуук се раздели на две компании - например Фейсбуук Алфа и Фейсбуук Бета - какво става с нашите лични данни? при кого отиват
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тепърва ще съжаляваш като почнат глобите за стотици милиони!
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Съжалявам че ме хванаха"
7
0
 
5
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Зукър ,евреец такъв лесните пари не се оказаха толкова лесни а ? А ,че постоянно пееш пред ФБР и ЦРУ ,като ти стъпнат на вратлето? Кога ще съжалиш ,че разби живота на толко много хора. Радвам се ,че спрях да ползвам услугите на социалната платформа Фейсбук защо? Защото не ми пука кой къде е бил,ходил къде спи кво яде и как си харчи парите. Писна ми от фалшиви новини и реклами и прочие. Без фейсбук живота е по-спокоен! Доказано е .
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами затовя бизнеса и свестните хора ще страдат щото като тия де крадат подиграват и унижават сме на загуба тъи като блъскаме честно нали и сме честно но затова питам дее нап контрола във феисбук
5
0
 
1
 
! Отговори
Gol преди 5 години
Няма кой да го спре
4
0
 
2
 
! Отговори
сори преди 5 години
сори момчета
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
фейсбoклyк е залъгалка за наивници. Не ползвайте подобни измишльотини и ще живеете добре.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хора са тероризирани във фейсбуук,без никаква причина.Кой тероризира хората чрез фейсбуук и манипулира?Кой краде и данни?
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво означава съжалявам? Тази простотия ФБ трябва да бъде глобена с огромна глоба, така че да не си и помислят да правят подобни неща, понеже наглостта на американцитя ни е добре позната!