Денят в снимки – 17 юли

Красавици по бански и световните шампиони в Париж
Обновена: 17 юли 2018 16:54 | 17 юли 2018 16:45, Красимир Ангелов
8

Филипинци преминават по наводнените улици на град в страната след тропическа буря, разразила се в последните дни. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
ха ха ха преди 5 години
виждам едно чумаво гуде
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така наречените ангели затова ги маскират с големи крила и перушина отзад, защото им е останала само част от големия седалищен мускул, който като че ли виси на големите бедрени кости. На уводната снимка тук много явно дълбоките бели *** изглеждат като бабешки кюлоти върху усмихнатите трудови момичета.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не забраниха ли да се ползват анорексични модели? Ако са момиченца на по 5-10 години, е нормално, за жени - ни връща към селата преди 70-100 години. Има и естествено много слаби хора, които не са болнави, но да ги пласират като образец, е вредно като пропаганда. По-естествено и безвредно е мъже да са слаби. Но мъжете не понасят да бъдат обсъждани и сравнявани .(Освен да бъдат хвалени.) А тяхната клюка и празноглавие създава калабалъка и стокооборота около моделите.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кадър 5 е най-добър. Намазаните подвижни кокали са за музей по ортопедия.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8 инчаАко свали високите обувки, крачетата на тази азиатка ще представляват доста жалка гледка. Освен това, изведнъж ще проличи, че ханшът й е твърде широк за нейната фигура, макар че няма излишни килограми. Останалите части от снагата й изглеждат добре.Това е златно правило, пич. Видиш ли жена на много високи токчета, представи си я как би изглеждала боса. На токчета много от тях изглеждат елегантни, но ти едва ли избираш жена, за да я показваш на изложба.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е, супер. има да си мечтаем.... (ние, четвъртите в света)
2
4
 
6
 
! Отговори
Нерез преди 5 години
10, 11 и 12 - истински жени! Само за полови забавления. Другите можете да си ги вземете, да ви подрънкват с кокали. Този отдолу е бил с жена само на снимка. Останалите колеги ш е разберат за какво говоря ...
1
7
 
4
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
азиатката на снимка 8 е грация, няма нищо общо с дебеланите на последните 2-3 снимки!!