Instagram си намери директор – Адам Мосери

"Ще дам най-доброто от себе си, за да направя тях, екипа и Instagram общността горди"
2 окт 2018 09:52, Бойчо Попов
2
Instagram си намери директор – Адам Мосери
снимка: Ройтерс
Instagram има нов лидер – Адам Мосери, който водеше операциите, свързани с нюзфийда от доста години, пише Bloomberg.

Мосери поема едно от най-бързо развиващите се звена във Facebook, след като основателите на Instagram – главният изпълнителен директор Кевин Систром и главният технологичен директор Майк Кригер – напуснаха миналата седмица заради неразбирателство с Facebook относно посоката, в която да се развива услугата, твърдят източници, запознати с въпроса.

Мосери, който ще бъде ръководител на Instagram, обяви приемането на новата позиция в публикация в Instagram, позирайки с основателите.

“Искам да им благодаря за това, че ми се довериха да продължа да се грижа за ценностите, които вече са утвърдили“, написа Мосери. „Ще дам най-доброто от себе си, за да направя тях, екипа и Instagram общността горди“.

Отделно основателите на Instagram публикуваха свое съобщение в блога на платформата, което има за цел да покаже увереността им, че приложението за споделяне на снимки ще остане ангажирано с ценностите на своите потребители и при управлението на новия лидер.

Съобщенията от Мосери и от основателите са опит за плавно предаване на щафетата въпреки неразбирателствата между директорите на Facebook и Instagram от последните няколко месеца.

Още технологични новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Леле преди 5 години
Този с еврейски произход ли е?