Петър Домусчиев – Вълкът от Уолстрийт, който избра България

Решава да се върне в страната ни и да предаде опита си
13 дек 2018 12:45,
96

Вълкът от Wall Street, който се върна в България. Остави лъскавият начин на живот, за да предаде целия си опит и знания от САЩ на обществото тук. Остави и стреса, късите срокове и избра спокойствието в родината си.

Той е Петър Домусчиев - успешен анализатор, коуч и специалист в обученията в областта на трейдинга и инвестициите в акции.

Прекарва 7 години в САЩ. Петър балансира между работата му в един от най-богатите комплекси на Лас Вегас, който приютява елита на Холивуд, милионери от цял свят и дори кралското семейство на Саудитска Арабия, и тежката и напрегната работа на мястото, където парите никога не спят - Wall Street.

Постоянно присъства на събития, които компаниите провеждат в комплекса, в който работи. И така, стъпка по стъпка, започва да се учи на занаята.

"Бях изключително амбициозен и не исках да губя времето и средствата, които бяха инвестирани в мен. Исках да почерпя от знанията, за да мога после да ги предам нататък", разказва Петър пред Bulgaria ON AIR.

И така преди три години се завръща, за да предаде щафетата. Започва да обучава хора в областта на трейдинга и се превърща в един от най-успешните анализатори и коучове в страната.

"Искам да помогна на хората да бъдат успешни като личности, мениджъри. Да предам на обществото всички онези неща, които са ме изградили като специалист през последните 15-16 години", сподели още българският вълк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е негодник , точно такива негодници е пълно в София , върнали се икономисти , бизнес анализатори.. Как досега не чух един инженер или лекар да се върнал.. Подобни негодници са ненужни на никоя държава , на запад е пълно с безработни икономисти..
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вълкът от Уолстрийт, син на активни борци!!!
30
1
 
7
 
! Отговори
Тренера преди 5 години
много добра фамилия има тоя коуч. дано хората от така изобразеното портфолио знаят, че ги е консултирал
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвайте на подобни глупости за успешни ***!!Това е все едно да повярваш на цветнокож който ти звъни по телефона и те кара да хвърлиш торба с пари през балкона.Този клоун е успял толкова колкото и работник в чистотата.
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вълкът от уолстрийт не беше ли осъден за спекулация и търговия с вътрешна информация?нашият вълк за какво е разследван?
27
1
 
18
 
! Отговори
Оруел преди 5 години
Тоя ми звучи ,че е бил сервитьор и сега идва да прави схеми да прави тренинги по някакви програми!
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен БГ трол преди 5 години
Много съм доволен защото намерих още едно чисто място където да се изходя.Сега отивам да търся още такива новини.
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коуч, кауч, коч, кич.
24
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни ГЛУПОСТИ !!!!!Тоя ако беше добър трейдър нямаше да се занимава с кокошкарски истории като обучение на начинаещи търговци.И къде е Уолстрийт къде е Лас Вегас???Нерде Ямбол нерде Станбул....Този е вълк от Уолстрийт колкото и магарето е породист жребец.А днес.бг за пореден път демонстрира аматьорско ниво на новинарство.
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
коучове ???, няма ли толкова български думи. Българският език е един от най- богатите и да не можеш да избереш правилната дума и да повтаряш някаква глупост по няколко пъти в текста.
22
1
 
18
 
! Отговори
Карел Гот преди 5 години
Какво е това "коч"?Нещо качи овцете ли?Има ли нещо с гела Домузчиев?Що да стои в щатите на заплата като тука за 2-3 години може да стане милионер,стига да се намърда в някой фонд!
21
3
 
14
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
До 13Лас Вегас е в Невада не в Калифорния, вземи си един коч да те понаучи. Относно коча, чистачките на тоалетните допринасят доста повече за обществото от който и да е трейдър. Трейдинга е най-егоистичното занимание.
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жесика, коуч... нужник на двора.
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коуч е нещо като коч ама с по малки м.де.
18
1
 
19
 
! Отговори
Коч преди 5 години
До Мен Ами в конкретния случай означава Коч. Аз се питам, ако всички станем "успешни" и "успели" по тази матрица, другите къде ще се дянат? Другите да ***, нали, КОЧ домусчиев? И като ни наливаш вода в ушите колко си бил "успешен" що се върна, седи си там? Аз знам защо се върнах, защото не искам да съм *** робот. А тук и вълци си имаме в повече от необходимото, ти си ни излишен. И като КОЧ не се котираш, кочове да искаш. И всеки КОЧ(коуч) иска да учи другите, за работа не го търси.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коч оправяч хахаха - прибрал се е щот не става за тая работа ама то и за оная
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 13Невада.
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи "коуч" - куче някакво.... Пишете треньор бе ***!
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 20 г. няма да има на кого да си предават опита.То даже днес вече се усеща разочарованието на богаташите, че ето те имат пари, а няма пред кого да се хвалят, няма хора вече в България.
13
0
 
18
 
! Отговори
Юпии преди 5 години
Ами юпитата помните ли като се прибраха ? Хехе и кво България се оправи с техните знания а ? Хехехехехе