Петър Домусчиев – Вълкът от Уолстрийт, който избра България

Решава да се върне в страната ни и да предаде опита си
13 дек 2018 12:45,
96

Вълкът от Wall Street, който се върна в България. Остави лъскавият начин на живот, за да предаде целия си опит и знания от САЩ на обществото тук. Остави и стреса, късите срокове и избра спокойствието в родината си.

Той е Петър Домусчиев - успешен анализатор, коуч и специалист в обученията в областта на трейдинга и инвестициите в акции.

Прекарва 7 години в САЩ. Петър балансира между работата му в един от най-богатите комплекси на Лас Вегас, който приютява елита на Холивуд, милионери от цял свят и дори кралското семейство на Саудитска Арабия, и тежката и напрегната работа на мястото, където парите никога не спят - Wall Street.

Постоянно присъства на събития, които компаниите провеждат в комплекса, в който работи. И така, стъпка по стъпка, започва да се учи на занаята.

"Бях изключително амбициозен и не исках да губя времето и средствата, които бяха инвестирани в мен. Исках да почерпя от знанията, за да мога после да ги предам нататък", разказва Петър пред Bulgaria ON AIR.

И така преди три години се завръща, за да предаде щафетата. Започва да обучава хора в областта на трейдинга и се превърща в един от най-успешните анализатори и коучове в страната.

"Искам да помогна на хората да бъдат успешни като личности, мениджъри. Да предам на обществото всички онези неща, които са ме изградили като специалист през последните 15-16 години", сподели още българският вълк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
10
 
1
 
! Отговори
някой преди 5 години
Браво!!!!
11
0
 
32
 
! Отговори
Тцтц преди 5 години
От доста време насам сума успели на запад юпита вълци чакали лисици хиени се прибраха в България да си предадът опита и таз държава така и не се оправи все е на дъното.
10
2
 
22
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Ако може да ми обясните какво означава думата коуч...
9
1
 
13
 
! Отговори
баба Меца преди 5 години
Тоя Вълчо така ще го опраскам, че ще скимти като малко кутре!
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
50000 българи напускат всяка година България и бягат на Запад, за да споделят своят опит в мизерното съществуване в България със западняците.
7
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено че ще се върне. Тук управлява Мафията и има още за крадене, а в САЩ ще го тикнат в затвора за това.Тук братчето му Гела е Председател на Съюза на Робовладелците и доверен човек на Банкянския Мафиот, който е превърнал една Европейска държава от 21-ви век във Феодална бащиния.Подчинил е и Съд, и Прокуратура, и Полиция, и Правителство.Всичко.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уолстрийт не е ли в Севрена Корея?
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общо взето животът не е американски бозав филм.Тези на Wall Street живеят бързо и умират рано. Тази дейност може да я вършиш 10 г. и ако за това време направиш нещо това е. Просто повече не се издържа.Общо взето ако ти не си удовлетворен от това което правиш ако ще да си милиардер, все тая. Животът не е гонене на цели, кариери и глупости.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен много повече ми трябват коучове, отколкото учители и техници!Коучове, коучове е истината!
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уолстрийт е в Ню Йорка бе неграмотници.Преди да пишете глупости, вземете се ограмотете малко.Няма нищо общо с Лас Вегас.
2
0
 
8
 
! Отговори
xaxax преди 5 години
До Анонименxaxaxaxaxxx
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да му се възхищаваме,трябва да го съжаляваме и да си му кажем в очите ,че сгрешил в избора си.Не е лошо да потърси добри психотерапевти!

Спонсорирани публикации