Samsung отлага продажбите на сгъваемия си телефон

Много журналисти докладват за проблеми с Galaxy Fold
Обновена: 23 апр 2019 23:00 | 23 апр 2019 22:14, Бойчо Попов
22
Samsung отлага продажбите на сгъваемия си телефон
снимка: Ройтерс

След многобройни съобщения за технически проблеми Samsung отлага пускането на пазара на първия сериен сгъваем смартфон, обяви компанията, без да посочи нова дата за пазарния старт.

"Докато много рецензенти споделиха огромния потенциал на телефона с нас, някои от тях ни показаха, че устройството се нуждае от допълнителни подобрения, за да осигури възможно най-доброто потребителско преживяване“, се казва в изявление на Samsung. "За да оценим напълно тази обратна връзка и направим повече вътрешни тестове, решихме да забавим пускането на пазара на Galaxy Fold. Планираме да обявим датата на излизането през следващите седмици". 

Първоначално Samsung възнамеряваше да започне да продава устройството с Android за около 2000 евро от този петък в САЩ. Сега има много спекулации за новата дата за старта на продажбите. В. Wall Street Journal съобщава, че Galaxy Fold ще бъде пуснат на пазара най-рано през май. Според вестника все още няма конкретна нова дата, но Samsung се стреми към дата в следващите седмици.

Южнокорейският всекидневник Chosun Ilbo също съобщава за източници, които очакват закъснение от само две до три седмици. Но това още не е сигурно. Първо, Samsung трябва да определи източниците на неизправността, които американските тестващи са открили през миналата седмица.

Особено функцията на сгъване на смартфона и дисплеят причиняват проблеми. В ревю на технологичния портал The Verge авторът съобщава за малка вдлъбнатина на дисплея, която скоро поврежда екрана отвътре. Други тестващи като Стив Ковач от CNBC пишат, че въпреки че защитното фолио е непокътнато, гъвкавата част на екрана от лявата страна постоянно проблясва.

Целия материал вижте в Investor.bg!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: SamsungGalaxy Fold
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АндроИДИОТИЗЪМ в действие.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Гледна точка"Абе джанъм смартфон за една лека кола правите, неможахте ли да направите това фолио да не се маха толкова лесно?"Ами да не го махат. Все едно, да сложих функция, да не може да тръгва колата, като си подадеш главата през прозореца ... Не, че не е полезно, ама защо ще го правиш?
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 6"че Европейците са толкова заспали, че не го осъзнават - те така са били и Динозаврите - споко, още малко и естественият подпор, ще реши проблемите."Единственото нещо, по-ограничено от познанията ти, е кухата ти глава ...
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6Алоо... 99-а години беше ... преди доооста години.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Статуите мога винаги да ги вида на картинка. Кypвите няма смисъл да ги гледаш на картинка. Не можеш да сравняваш двете изживявания. Едното е за фригидни феминистки, а другото е за нормални хора.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
споко, още малко и естественият подпор, ще реши проблемите.Дааа, в Китай от няколко години работи т.н."Социален рейтинг", скоро ще ги чипират и ще им дават дневно по един кремвирш.Който си вади пушката навсякъде, остава без патрони. В Хонг Конг видя ли Tsim Sha Tsui и Tien Tan Buda или гледа само кypвите?
7
3
 
10
 
! Отговори
Даката преди 4 години
Тези облъчените би трябвало да се шегуват, станаха по-алчни и от гейовит е от Айпъл.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напълно излишна,ненужна и *** технология както навремето ериксона пуснаха с падащо капаче,което се оказваше и слабото им място тъй като се прекъсваше кабелчето минаващо през пантите.Е р иксона май вече никой ги не помни,самсунга и той на там се е запътил.
5
8
 
13
 
! Отговори
до 6 преди 4 години
не знаеш колко си прав - бях в Китай и Хонконг - само украинки и то качество каквото европейците може само да си мечтаят - отвът топ-модел! вижда се кой има парички! Европа е вече отвъд 3-ти свят и най-интересното, че Европейците са толкова заспали, че не го осъзнават - те така са били и Динозаврите - споко, още малко и естественият подпор, ще реши проблемите.
4
4
 
14
 
! Отговори
бездомен преди 4 години
планетата вече копае под дъното, след като някога велика европа, сега разчита на жълти технологии с отричателно качество.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както каза някакъв илюминиран от хирмата, функцията за сгъване на екрана на телефона не била предвидена да се ползва много често, а чат-пат, че се разваля, през другото време караш на 4 инча
2
5
 
21
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Слабото място на Samsung Fold е там където се прегъва и имал някакво предпазно фолио, то не трябвало да се маха. Абе джанъм смартфон за една лека кола правите, неможахте ли да направите това фолио да не се маха толкова лесно?Huawei сега като ги "збръчка" и им отиде Fold-a на вятъра.
1
3
 
37
 
! Отговори
Айше преди 4 години
ееееОще колко да ги стискам тия 4000 лева? Не издържам!