Apple ограничи продажбата на телефони

Всеки може да си купи само до два смартфона
20 мар 2020 13:55,
13
Apple ограничи продажбата на телефони
Снимка: Pixabay

Apple ограничава купуването смартфони през своите онлайн магазини в много страни, включително САЩ и Китай, до максимум два телефона на човек, показа справка на уебсайта му, информира "Фокус".

Още по темата
Ограниченията са наложени след като производителят на хардуер затвори всички свои магазини извън Китай заради коронавирусната епидемия.

Проверките на уебсайта на Apple разкриват, че в много страни падащо меню не позволява на клиентите да купуват повече от два броя от един и същи модел за всички модели. Последният път, когато е въвеждано подобно ограничение е през 2007 г., когато компанията представи Iphone за първи път, за да спре хората да ги препродават.

В континентален Китай, Хонконг и Тайван и Сингапур се появява съобщение, което информира клиентите, че покупките ще бъдат ограничени до две устройства на поръчка.

Компанията отказва коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
8
 
! Отговори
Логично преди 4 години
Така е .Веднага след изкупуването на тоалетната хартия и консервите русенско варено изчезнаха и АйТелефоните от магазините. Очакваше се , казват големите национални коментатори.Хората си стоят в къщи... нагъват русенско варено... напъва ги яко от развалените вече консерви и бягат в тоалетната.А там, те по навик си правят снимки и клипове с телефоните и пращат в социалните мрежи. Неслучайно Ютуб наложиха ограничения за трафика....А после идва ред и на тоалетната хартия...
11
3
 
10
 
! Отговори
Инж преди 4 години
Посмях с това "производителят на хардуер". И къде е завода на Епъл? Те не произвеждат нито един от компонентите в устройствата си. А вече и не ги проектират. Плащат на фирми да им проектират и произвеждат компоненти. За всичко, на което видите отхапаната ябълка е това. Никакъв хардуер не произвеждат. Затова и изостанаха с над година при пускнето на 2Г, 3Г, 4Г. А за 5Г ще забравят. Толкова за Епъл. Славно минало, но мрачно бъдеще.
10
1
 
2
 
! Отговори
Бръм преди 4 години
До .. 3Ти пък - миналата седмица купих два, за жената и дъщерята, че старите им бяха почнали да издават багажа - пукнати екрани и остарели батерии. Не става въпрос за последните модел, но все пак нови, сравнително евтини, които ще изкарат още две-три години.
9
0
 
16
 
! Отговори
Миро преди 4 години
С кредит мога да си закупя 1 и да го изплащам 3г, но имам други потребности.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас. Само по 2 иТелефона.Тъкмо се бях напънал да купя 5 да си ги натъпча в ушите, в носа и в.. тея 3 места и сега язък
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки може да си купи само до два смартфона - ИЗРОДИИ
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неееееееее-е-е-е-е-е-е-е-е...
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората се засилиха да купуват айфони и за това максимум 2 на човек. 7 милиарда население на земята да си купи по 2 айфоня са си 14 милиарда. От къде ще ги извадят толкова бройки?
4
1
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
В статията ясно пише следното: "Последният път, когато е въвеждано подобно ограничение е през 2007 г., когато компанията представи Iphone за първи път, за да спре хората да ги препродават."
3
0
 
10
 
! Отговори
.. преди 4 години
Кой *** ще си купи повече от 2 телефона? Това биха могли да бъдат фирми или държавни институции или телефонни измамници или каквото и да е друго, но не и физически лица. На накой от вас да му трябват 4 телефона накуп? Съмнявам се.
2
1
 
14
 
! Отговори
az преди 4 години
ха-ха. Посмях се.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да се ограничи проджабата на тоалетната хартия със закон до 4 ролки.като почне да свършва започвам да звъня на 112.ако няма маски до седмица започвам да звъня на 112.

Спонсорирани публикации