Как технологиите променят бизнеса, здравеопазването и работните процеси

Гледайте серията онлайн издания Tech of Tomorrow на Investor.bg на 30 септември, 7 и 14 октомври
23 сеп 2020 15:45, Анисия Иванова
10
Как технологиите променят бизнеса, здравеопазването и работните процеси

Как технологиите променят бизнеса, поведението на потребителите и как компаниите могат да ги използват в своя полза - тези и още интересни и важни теми ще са на фокус в новото издание на конференцията Tech of Tomorrow на Investor.bg. Тази година заради пандемията от COVID-19 тя ще се проведе в комбинация от телевизионен и онлайн формат в три издания – на 30 септември, 7 и 14 октомври, и ще се излъчва от телевизионно студио на живо от 14:15 часа на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.

В изключително предизвикателната ситуация, в която светът беше поставен заради коронавирус пандемията, за пореден път стана ясно, че технологичните иновации ще стават все по-необходими. За това и всяко от онлайн студиата на Tech of Tomorrowще обърне внимание на новите технологии във всяка една от трите ключови сфери – бизнесът в различните сектори, здравеопазване и бъдещето на работните процеси.

В онлайн събитията експерти от водещи компании у нас и Европа ще коментират развитието на енергийните технологии, банкирането в реално време и мобилните решения за градовете, свързани с управлението на COVID-19. Дискусиите ще обърнат внимание и на ефектите от навлизането на технологичните гиганти в здравеопазването, ролята на изкуствения интелект, както и на виртуалната и добавена реалност в този сектор.

Tech of Tomorrow ще даде още отговор на въпросите, свързани с оптимизиране на дистанционната работа и какобразователните технологични компании могат да бъдат от помощ на пазара на труда.

Сред експертните гости в първото студио на Tech of Tomorrow на 30 септемврипо темата за иновациите в бизнесаще се включатФреди Дарбишър - дигитален продуктов мениджър за нови енергии и нововъзникващи дигитални технологии в Shell Research,инж. Калоян Георгиев, aрхитект IoT решения, Schneider ElectricBulgaria и Цветомир Досков, CEO, Sirma BC.За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистриратебезплатно на https://tech.investor.bg/

Модератор на първата онлайн дискусия ще бъде главният редактор на Investor.bgиавтор и водещ на технологичното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов.

Oнлайн изданията на Tech of Tomorrow се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics, Shell, Schneider Electric Bulgaria, Sirma, eMAG, Telelink Business Services, Atos, Select Asset Management, Industrial Holding Bulgaria
Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“, Kaldata.bg, Hicomm.bg, Webcafe.bg, Dev.bg иTech Tips Media.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До NWO Ми почвай да му говориш, боте!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Аре марш от тъка ...
6
1
 
0
 
! Отговори
The social fabrik преди 3 години
Понеже е пълно с всезнайковци, хора директно участвали в изграждането на така наречените "тех гиганти", без задръжки споделят ползите и вредите от тех индустрията. За тези, които умеят да слушат и разбират. Филмът е документален и се именува - the social dilemma.
5
1
 
2
 
! Отговори
NWO преди 3 години
Който разбрал - разбрал. Който не - да иде да си поговори с някой чат-бот :D
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам само да кажа, че вече има смарт часовници, които вършат по-добра работа от апарат за кръвно, показват ти кръвната захар и могат, да предксажат инсулти, а могат и да се настроят така, че да викат бърза помощ, ако изпаднеш в безпомощно състояние. А със срогите мерки на GDPR, повярвайте ми, нещата са така затегнати, че е много трдуно, да ви "следят". Сега, ако интерпол, ЦРУ, ДАНС, МИ7 и прочие ви слесдят, едва ли ще е опазите, ама е по-добре, да се предадете сами ... в психодиспансера.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Сори, ама един скапан чат бот, дето разбира 50-100 простички въпроса, за една година намалеи разговорите на служителите с клиенти, от 3000 на 1600 часа. Това се конвертира, директно, като човеко часове, в които служителите могат да вършат нещо полезно, а не да трябва, да дирят из някой сайт линк, който да пратят на клиента.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Би ли обяснил по-добре или просто си "конспираторваме", че си нямаш друга работа...
1
0
 
1
 
! Отговори
Нов Световен Ред преди 3 години
Тотален контрол , продаден като "иновации"