Кои са технологичните иновации в бизнеса?

Вижте днес от 14:15 часа в онлайн студиото на Tech of Tomorrow
Обновена: 30 сеп 2020 12:21 | 30 сеп 2020 12:21, Анисия Иванова
2
Кои са технологичните иновации в бизнеса?
Снимка: Организаторите

Кои са последните технологични иновации, как те ще променят бизнеса и каква ще бъде ролята на изкуствения интелект през следващите години - отговорите на тези и още интересни въпроси ще даде първото онлайн издание на Tech of Tomorrow, което ще се проведе днес, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.

Тази есен заради пандемията от COVID-19 конференцията Tech of Tomorrow на Investor.bg ще се проведе в комбинация от телевизионен и онлайн формат в три издания, и ще се излъчва на живо от телевизионно студио. Днес на фокус в студиото ще бъде темата за технологичните иновации в бизнеса. Гости ще бъдат водещи експерти от страната и Европа, сред които е и дигиталният продуктов мениджър за нови енергии и нововъзникващи дигитални технологии в Shell Research Фреди Дарбишър. В своето интервю той ще коментира ролята на изкуствения интелект за бизнеса. По тази и още теми ще чуем мнението и на инж. Калоян Георгиев, aрхитект IoT решения в Schneider Electric Bulgaria. Модератор на дискусиите ще бъде главният редактор на Investor.bg и автор и водещ на технологичното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов.

Защо дигитализацията вече не е допълнителна опция за различни видове бизнес, а необходимост, както и как банкирането в реално време става все по-важно ще коментират и инж. Цветомир Досков -  CEO на Sirma BC, Стефан Коларов - оперативен директор на eMAG Bulgaria. Голям интерес се очакват да предизвика и темата за роботизацията и начина, по който тя променя цели сектори. По темата експертизата си ще даде мениджърът за развитие на продажбите в Universal Robots A/S, Румъния и България Лучиан Диакону.

За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистриратебезплатно на https://tech.investor.bg/.Следващите две онлайн издания на Tech of Tomorrow ще се проведат на 7 и 14 октомври.

Oнлайн изданията на Tech of Tomorrow се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics, Shell, Schneider Electric Bulgaria, Sirma, eMAG, Telelink Business Services, Atos, Select Asset Management, Industrial Holding Bulgaria.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“, Kaldata.bg, Hicomm.bg, Webcafe.bg, Dev.bg и Tech Tips Media.  
 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 1

Хартия? Бил ли си в офис до към 1996-7-ма някъде? Имаш ШКАФОВЕ, до всякобюрозамо за хатижки и канцеларски мат'реали.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така предъвкваната дигитализация нищо не променя. Само се харчи повече хартия отколкото преди дигитализацията. Виж роботизацията или автоматизацията е друго нещо, но у нас не вирее. Ние веднага я правим ръчна.