Новите технологии и трансформацията на работните процесии пазара на труда – в Tech of Tomorrow

Третото онлайн студио ще се проведе на 14 октомври, от 14.15 ч., на живо в сайта на Investor.bg
12 окт 2020 12:09, Анисия Иванова
4
Новите технологии и трансформацията на работните процесии пазара на труда – в Tech of Tomorrow

Как технологичните иновации променят работния процес и какво е бъдещето му? Отговорите ще даде третото от поредицата онлайн студия на конференцията на Investor.bg TechOfTomorrow. Дискусията може да проследите на 14 октомври, от 14:15 часа, нa живо на Investor.bg.

След като предишните две онлайн издания на Tech of Tomorrow анализираха влиянието на технологиите върху бизнеса и здравеопазването, третото студио на Tech of Tomorrow ще се фокусира върху иновациите и бъдещето на работните процеси.Експерти от водещи компании от България и Европа ще коментират промените на пазара на труда, които технологиите налагат и как може да се оптимизира дистанционната работа, към която за известно време премина голяма част от света.

Любомила Йорданова, основател и главен изпълнителен директор на PlanA.Earth,и Димитър Димитров, главен изпълнителен директор на AlltercoRobotics, ще говорят за устойчивото развитие като предпоставка за растящ бизнес. Емил Табаков, старши продуктов мениджър в Coursera, ще постави акцент върху образователните технологии. Сред участниците в третото онлайн студио на Tech of Tomorrow е и Огнян Юскеселиев, директор „Услуги за модерно работно място и приложения“ в TelelinkBusiness Services.  

Модератор на онлайн събитието на Investor.bg ще бъде  Саша Безуханова, старши изпълнителен директор, ангелски инвеститор, филантроп и основател на MOVE.BG.

За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате на https://tech.investor.bg/.

Oнлайн изданията на Tech of Tomorrow се провеждат с подкрепата на AlltercoRobotics, Shell, Schneider Electric Bulgaria, Sirma, eMAG, TelelinkBusiness Services, Atos, SelectAssetManagement, Industrial Holding Bulgaria.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“, Kaldata.bg, Hicomm.bg, Webcafe.bg, Dev.bg и Tech Tips Media.  
 


4
Още от Страната
КРС: Внедряването на 5G мрежите у нас се забави с 4-5 месеца
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Пак

Не е само до "програмистиет", а до бизнеса и икономиката като цяло. Пробвай, да имаш нещо повече от квартална бакалия, без софтуерно обезпечение, в 21-и век.
3
1
 
0
 
! Отговори
Мерси преди 1 седмица
Разни баламурници да плащат за конференции ала бала портокала.
2
1
 
5
 
! Отговори
Програмист преди 2 седмици
Богати сме. И умни. А гаджета си нямаме - ползваме твоето за жълти стотинки, по нашите стандарти.
1
3
 
3
 
! Отговори
Пак преди 2 седмици
Програмистите пак ще се фукат колко са богати и колко умни.

Според мен не са толкова богати ама се фукат , за да впечатлят момичетата - щото всичките програмисти са задръстени и без гаджета.